Профільні алюмінієві труби

Немає в наявності
Профільні алюмінієві труби
Труби алюмінієві марок АД31, АМГ-2н, АМГ-6М
широко застосовуються в промисловості. На сьогоднішній день вони є одним з найбільш затребуваних видів кольорового металопрокату. Їх затребуваність на ринку пов'язана безпосередньо з унікальними технічними характеристиками даної продукціі. Труби з алюмінію мають цілу низку переваг:
- Висока технологічність і пластичність: труби легко гнуться, ріжуться, з'єднуються методом пайки
- Легка вага труб профільних алюмінієвих: вироби без особливих труднощів можуть транспортуватися в великих кількостях
- Висока міцність, стійкість до корозії, що означає - надійність і довговічність (експлуатаційний термін вимірюється десятиліттями)
- Висока пропускна здатність за рахунок ідеально рівною внутрішній поверхні стінок, що дозволяє уникнути виникнення осаду. Також за рахунок цієї характеристики стало можливим використання труб меншого діаметра
- Овальні алюмінієві труби можуть витримувати широкий температурний діапазон, а також надлишковий тиск, їх використання можливе в найрізноманітніших кліматичних умовах.
Особливе місце серед інших алюмінієвих сплавів займають сплави з дюралюмінію. Їх висока міцність обумовлена ​​додаванням до складу марганцю, міді та магнію. Для алюмінієвих труб характерні статична і втомна міцність, а також високий рівень опірності до агресивних середовищ і механічних впливів.
Алюмінієві труби застосовуються при облаштуванні інженерних комунікацій, в будівництві, авіабудуванні, суднобудуванні.
Технічні характеристики
Артикул89793
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 13.11.2019
Додано: 06.03.2017
Ідентифікатор: 89793
Теплоізоляція