Працюємо під час ВС

Люк каналізаційний чорний полімерпіщаний легкий 315 чорний VULKAN

.
 5 (1 голос)
+380 50 311 XX XX +380 50 311 7306
Київ
Продавець: ТД Балтика ПЛЮС
Люк каналізаційний чорний полімерпіщаний легкий 315 чорний VULKAN
Переваги використання полімерних люків VULKAN
До цих пір зберігаються чавунні, залізні або бетонні. Але пластикові - це оптимальне рішення при організації інженерних або каналізаційних споруд. Очевидно, що вони мають відмінні технологічні характеристики. Серед них можна виділити такі:
1. Одна з найважливіших переваг – це невелика вага. Ця якість сильно впливатиме на транспортування та монтаж виробу, так як для цього знадобиться набагато менше сил і часу. Не потрібно для транспортування звертатись за послугами доставки вантажними автомобілями. Матеріал можна перевезти за допомогою легкової машини, що обійдеться набагато дешевше.
2. Важливо, що пластикові мають невелику ціну. Це чудовий спосіб заощадити власні кошти. У той же час обов'язково порадує якість, що знаходиться на висоті. Адже полімерні вироби подібного роду виготовляються із спеціальних полімерних матеріалів, що мають спектр позитивних характеристик.
3. Композитний люк обладнаний спеціальними затворами та замками, що виключають його відкриття сторонніми людьми. Це важливий захід, який дозволить значно убезпечити роботу каналізаційних систем чи інших інженерних споруд.
4. Такі люки довговічні. Для створення використовуються якісні полімерні матеріали, які стійкі до різноманітних подразників. Особливо, якщо говорити про хімічні фактори: кислоти або луги. Полімерпіщаний люк має відмінні технологічні та захисні властивості.
5. Необхідно відзначити і той факт, що люки із пластику дуже стійкі до впливу ультрафіолетових променів незалежно від пори року чи тривалості випромінювань.
6. Відмінною якістю є те, що полімерні вироби витримують температурні коливання не більше великих діапазонів. Тому їх використання допустиме будь-якої пори року. Також вони можуть використовуватись у будь-яких регіонах
7. На наступний фактор завжди приділяється мало уваги. Насправді він дуже значущий, адже від нього залежатиме зовнішній вигляд ландшафтної зони або конкретної облаштованої ділянки. Це естетичність вигляду пластикових люків. Вони виглядають набагато привабливіше, ніж чавунні чи бетонні. Важливо, що такі люки не потрібно щороку перефарбовувати. Полімерні люки виконуються в різних кольорових рішеннях, що робить їх більш привабливими для покупців.
8. Пластикові люки можна з впевненістю назвати безпечнішими, ніж чавунні. Адже одне з головних завдань – захист від накопичення горючих газів.
Технічні характеристики
Артикул84671
БрендPipelife International
Умови постачання
Доставкадоставка по регіону
Наявність на складіприсутній на складі
Оформити замовлення через: магазин ТД Балтика ПЛЮС
Оновлення: 18.08.2023
Додано: 01.03.2016
Ідентифікатор: 84671
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії ТД Балтика ПЛЮС - 500 позицій
Теплоізоляція