Теплоізоляційне покриття Керамоізол, 1 л, сірий

Немає в наявності
Продавець: УкрСТК
Теплоізоляційне покриття Керамоізол, 1 л, сірий
Керамоізол - це теплоізоляційне покриття сірого або білого кольору, призначене для теплоізоляції громадських і промислових будівель, житлових будинків, трубопроводів, технологічного обладнання, а також для відновлення і реставрації архітектурних пам'яток. Усуває грибок, промерзання стін, конденсат, іржу. Призначений для зовнішнього і внутрішнього застосування. Після полімеризації утворює міцну, досить еластичну плівку завтовшки 1-1,5 мм, яка дозволяє стіні дихати. Може наноситися на цементні, цегельні, металеві та дерев'яні поверхні будь-якої геометричної форми. Можливе подальше нанесення штукатурного шару або фарбування. Запобігає утворенню конденсату на елементах сталевих конструкцій і труб з холодною водою, захищає їх від корозії.
Шар Керамоізолу завтовшки 1,5 мм за своїми теплоізоляційними характеристиками відповідає шару пінопласту 36 мм або мінеральної вати 50 мм.
Має низьку теплопровідність, здатність відбивати 75% падаючих променів світла й розсіювати до 95% інфрачервоного випромінювання. Ці властивості сприяють прекрасному збереженню тепла в приміщенні взимку, захисту від перегріву і сонячної радіації влітку.
Екологічно чистий і безпечний для здоров'я матеріал. Пожежобезпечний, не підтримує горіння, перешкоджає поширенню полум'я. Довговічний. Наноситься пензлем, поролоновим валиком великого діаметру або фарбопультом (діаметр форсунки 0,7 мм).
Температура застосування, зберігання і транспортування Керамоізол не нижче +5 ˚.
Температура експлуатації від -50˚С до + 220˚С.
Теплопровідність, Вт / м˚С 0,0025
Час полімеризації при 20˚С, годин 24
Гарантія виробника - 7 років на готове покриття.
Упаковка: 1 л.
Колір: сірий
Технічні характеристики
Артикул61497
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 27.09.2019
Додано: 02.04.2015
Ідентифікатор: 61497

Інші пропозиції товарів і послуг

Теплоізоляція