Працюємо під час ВС

Стрічка поліетиленова термоусадкова ізоляційна ПТіЗол для ізоляції сталевих труб

Немає в наявності
Стрічка поліетиленова термоусадкова ізоляційна ПТіЗол для ізоляції сталевих труб
Пропонуємо стрічку поліетиленову термозбіжну ізоляційну «ПТіЗол» (ТУ У В.2.5-22.2 –:2021), товщиною 1,2 -1,6 мм шириною до 600 мм для захисту сталевих труб від корозії.
Стрічка «ПТіЗол» – це рулонний полімерний матеріал, що складається з двох шарів. Зовнішній (захисний) шар виконаний із поліетиленової композиції, внутрішній (клейовий) – з легкоплавкої композиції на основі кополімеру етилену з вінілацетатом.
Стрічка «ПТіЗол» відноситься до виду стрічок «гарячого» нанесення, тобто наносити на попередньо очищену та нагріту до 80-110°С трубу. При нагріванні стрічки на трубі клейова куля плавиться, заповнюючи нерівності на поверхні металу, а поліетиленова плівка термоусаджується і щільно притискає адгезив, завдяки чому створюється монолітне покриття, аналогічне до екструдованого заводського.
Дана технологія ізоляції труб розроблена як нова і альтернативніша порівняно з бітумною ізоляцією. При цьому ізоляція труб стрічкою поліетиленової термозбіжної «ПТіЗол» набагато надійніша, економічніша, довговічніша та екологічно безпечніша, оскільки не вимагає використання шкідливих розчинників та агресивних речовин.
Слід зазначити, що вартість бітумно-мастичних покриттів та покриттів, створених поліетиленовою термозбіжною стрічкою «ПТіЗол» практично однакова, якщо враховувати різницю в товщинах і всі неминучі та невиправдані втрати витратних матеріалів, пов'язані з бітумною ізоляцією, а також необхідність проведення ремонтних робіт. бітумного покриття на трубах при їх зберіганні та транспортуванні.
У той же час транспортування труб, покритих стрічкою «ПТіЗол» не вимагає спеціальних засобів захисту від механічних пошкоджень та дозволяє зменшити витрату труби під час їх транспортування та зберігання.
Технічні характеристики
Артикул41083
Умови постачання
Доставкабез доставки
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 26.09.2022
Ідентифікатор: 41083
Aquatherm Kyiv 2024