Набір з двох рекуператорів Ventoxx Champion з металевими захисними кришками і пультом дистанційного керування

Немає в наявності
Продавець: Вентокс
Набір з двох рекуператорів Ventoxx Champion з металевими захисними кришками і пультом дистанційного керування
Рекуператори Ventoxx Champion – стандартні прилади енергозберігаючої припливно-витяжної вентиляції з простою конструкцією і середніми показниками потужності. Оптимальне поєднання ціни та якості робить цю модель абсолютним чемпіоном за кількістю регулярних продажів ось вже котрий рік. Ventoxx Champion оснащений керамічним теплообмінником німецького виробництва, здатним забезпечувати ефективність повернення тепла до 86%. Дані показники ефективності роботи рекуператора підтверджені результатами тестування в незалежній лабораторії в Німеччині та підкріплені відповідними протоколами випробувань.

Рекуператор Ventoxx Champion працює при температурах в діапазоні від -20°С до +50°С і стійко виносить будь-які погодні умови. Всього передбачено 11 програм і 3 швидкості роботи. Максимальний об’єм повітря, який здатний прокачувати рекуператор – 60 м³/год. Пікова споживана пристроєм потужність – 4,6 Вт. Максимальний рівень шуму при цьому всього 43 дБ.

Подовжений повітропровід пристрої спроектований таким чином, що прилад можна встановлювати в стіни товщиною від 500 мм. Встановлений рекуператор практично непомітний, так як видима в приміщенні частина приладу обмежується невеликим повітряним клапаном лаконічного дизайну. Управління приладом відбувається за допомогою пульта дистанційного керування. Технічний сервіс обмежується чищенням та заміною повітряного фільтра. Процедура проста – фільтр можна вимити, а після сушіння помістити назад у корпус. Аналогічно очищається і теплообмінник: ми рекомендуємо робити це двічі на рік – перед початком опалювального сезону і по його закінченні.

Модель Ventoxx Champion підходить для установки в житлові будинки, квартири, офіси, магазини, інші приміщення. Монтаж вентиляції виконується всього за дві години. В процесі установки пил в приміщенні повністю відсутня, оскільки при бурінні стін використовується промисловий пилосос.

Купуючи Ventoxx Champion, ви вирішуєте проблему поганого повітря і підвищеної вологості швидко і при мінімальних інвестиціях праці і грошей!

Комплектація рекуператорів
Внутрішня кришка – 2
Повітряний фільтр (клас фільтрації G-2) – 2
Реверсивний вентилятор – 2
Повітропровід ПВХ 500 мм – 2
Керамічний регенератор тепла – 2
Кришка зовнішня металева – 2
Пульт дистанційного керування – 1
Гарантійний талон
Інструкція.
Технічні характеристики
Артикул101079
Вага9 кг
Вага нетто7 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 04.03.2021
Додано: 14.10.2020
Ідентифікатор: 101079

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
Вентилятор ВЕНТС ВКМц 315
10 522 грн
Працюємо під час ВС
Вентилятор ВЕНТС ВКМц 250
8 739 грн
Працюємо під час ВС
Вентилятор ВЕНТС ВКМц 200
6 513 грн
Теплоізоляція