Клапани уніфіковані повітрозабірні УВК

Немає в наявності
Клапани уніфіковані повітрозабірні УВК
Клапани уніфіковані повітрозабірні УВК призначені для регулювання витрати повітря і невибухонебезпечних газових сумішей, агресивність яких по відношенню до вуглецевої сталі звичайної якості не вище агресивності повітря з температурою до 80 ° С, не містять липких речовин і волокнистих матеріалів, з вмістом пилу та інших твердих домішок у кількості не більше 100 мг / м3. Клапани можуть використовуватися в якості мережевих, реціркулярних і утеплених клапанів, а також для герметизації внутрішнього обсягу вентиляційних мереж робочий тиск в яких не перевищує 1500 Па.

Залежно від типу приводу клапани можуть працювати в режимах плавного, або двохпозиційного ("відкрито-закрито") регулювання потоку повітря. Для двохпозиційного («відкрито - закрито») і плавного регулювання витрати повітря клапани комплектують ручним або електричним приводом.

Клапани УВК складаються з корпусу, поворотних лопаток, ущільнень, системи обертання лопаток і приводу. Клапани збирають з уніфікованих елементів. Виготовляються з оцинкованого металу.
Технічні характеристики
Артикул98584
Артикул компаніїУВК
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 12.10.2020
Додано: 19.06.2019
Ідентифікатор: 98584
Aquatherm Kyiv 2024