Вентилятор даховий радіальний малої висоти з виходом потоку вгору KROM

Немає в наявності
Продавець: ССК ТМ
Вентилятор даховий радіальний малої висоти з виходом потоку вгору KROM
Вентилятори встановлюють на дахах житлових, виробничих і громадських будівель і використовують у витяжних установках стаціонарних систем. Вони викидають повітря вгору і особливо ефективні для застосування в будівлях різного призначення (офіси, склади і т.д.).

Ізготвлівают 8 типорозмірів і забезпечують область режимів по продуктивності від 300 до 10000 м³ / год і по статичному тиску до 600 Па.

У вентиляторах встановлені мотор-колеса європейського виробництва, що забезпечує більшу компактність, малу масу і можливість регулювання режиму роботи в процесі експлуатації. Шумоізоліровать виконання вентиляторів забезпечує оптимізовані шумові характеристики.

Однофазні та трифазні двигуни постійного струму можуть плавно змінювати швидкість обертання колеса або з допомогою системи управління (при роботі із заданими постійними значеннями тиску або швидкості), або вручну за допомогою зовнішнього керуючого сигналу.

Швидкість однофазних двигунів можна регулювати за допомогою бесступенчатого тиристора, перетворювача частоти або п'ятиступінчастого трансформатора, а трифазних - за допомогою п'ятиступінчастого трансформатора. Вентилятори типорозміром 3,55 і вище оснащені вбудованими термоконтактами із зовнішніми виходами для підключення до пристрою захисту двигуна від перегріву.
Технічні характеристики
Артикул62498
Умови постачання
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 05.08.2021
Додано: 21.05.2015
Ідентифікатор: 62498

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
Вентилятор ВЕНТС ВКМц 315
10 522 грн
Працюємо під час ВС
Вентилятор ВЕНТС ВКМц 250
8 739 грн
Працюємо під час ВС
Вентилятор ВЕНТС ВКМц 200
6 513 грн
Теплоізоляція