Припливно-витяжна установка VTS VS-100-R-P

Немає в наявності
Припливно-витяжна установка VTS VS-100-R-P
Припливно-витяжна установка VTS VS сконструйована безпосередньо для очищення і наповнення приміщення свіжим повітрям, а також для вентиляції і виведення повітря, насиченого вуглекислим газом. Цей пристрій підходить для приміщень різного типу і розмірів - від гаража або житлового будинку до супермаркетів і заводів.

Конструкція

В обладнанні застосовується унікальна безкаркасні конструкція корпусу, яка складається з запатентованою багатошарової панельної плити однорідного типу. Товщина панелей корпусу потовщена до 4 см, внаслідок чого значно зменшений шум від установки і збільшений комфорт для всіх користувачів. Всі компоненти розділені на блоки, які об'єднані в систему, схожу на лабіринт - це додатково герметизує систему і знижує втрату тепла.

Відповідно до побажань замовника ця припливна установка може бути укомплектована:

водний нагрівач можна замінити електричним і навпаки,
поставити електричний або фреоновий охолоджувач,
встановити рекуператор тепла роторного або пластинчастого типу.

Стандартний комплект обладнання включає вентиляторну групу з прямим приводом, систему очисних поліестерових фільтрів G4, нагрівача, охолоджувача і шумоглушника. Зверніть увагу на відсутність автоматики в основній комплектації. Для більш комфортного користування установкою рекомендуємо придбати її додатково. Це дозволить Вам управляти такими параметрами як температура повітря, що поступає і швидкість вентиляції.

Характеристики

Витрата повітря до: 13500 м3 / год
Тип рекуператора: Пластинчастий
Параметри електроживлення: 3/400/50
Діапазон зовнішніх температур: від -30 ° С до + 50 ° С
Матеріал корпусу: Оцинкована сталь
Габарити: 3318/1660/1950 мм
Країна виробник: Польща

Переваги

Гладкі внутрішні поверхні і зручно розміщені фільтри очищення роблять цю установку дуже зручною для обслуговування. Частка внутрішніх елементів проводиться нечасто, але вона необхідна для якісної вентиляції приміщення. Час забруднення фільтрів залежить від умов експлуатації та типу приміщення. Кріпиться обладнання в будь-якому передбаченому положенні, однак для цього потрібні професійні кронштейни.
У нашому інтернет-магазині Ventbazar можна купити припливно-витяжну установку VTS VS з доставкою по Києву і навіть в інші міста України на вигідних умовах. Відповіді на всі питання по комплектації, монтажу або особливостям доставки припливно-витяжної установки VTS VS ви можете дізнатися у наших консультантів по телефону.
Технічні характеристики
Артикул58802
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 28.12.2018
Додано: 16.07.2015
Ідентифікатор: 58802
Теплоізоляція