Стіновий приточний пристрій EHT 780

Немає в наявності
Продавець: Вікна Стар
Стіновий приточний пристрій EHT 780
Cтеновой припливні клапани Аереко серії EHT, монтується в стіні і дозволяють забезпечити постійний повітрообмін в приміщенні при закритих вікнах. Таким чином, знижується відносна вологість повітря, зникає конденсат на склопакетах і затхлість повітря.
Це ідеальне рішення при неможливості установки вентиляційного обладнання в вікні. У комплекті з аксесуарами, EHT значно зменшує зовнішній шум. Пристрій також має перемикач режимів роботи, що дозволяє обмежувати приплив повітря.
- вбудована в клапан гігрорегуліруемие система: контролює витрату повітря в залежності від рівня відносної вологості усередині приміщення
- проста установка в стіні - досить за допомогою спеціальної фрези зробити отвір ø100 мм або ø125 мм (для повного акустичного комплекту).
- зменшує акустику: до 52 дБ в комплекті з аксесуарами (припливні пристрої EHT + повітропровід ø125 мм + акустична проставка + акустичний козирок)
- ручний перемикач режимів роботи: дозволяє скоротити до мінімуму приплив повітря в разі сильного вітру або холодної погоди.
- легке технічне обслуговування: немає необхідності в регулюванні, досить очищати від пилу один раз на рік.
Технічні характеристики
Артикул55127
Артикул компаніїEHT 780
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 28.12.2018
Додано: 07.07.2014
Ідентифікатор: 55127
Теплоізоляція