Шпильки (різьбовій стрижень) - М6-М72, від 45мм до 3000мм методом накатки: класом міцності 5.8, 8.8, 10.9.

Немає в наявності
Продавець: ОГУН ГРУП
Шпильки (різьбовій стрижень) - М6-М72, від 45мм до 3000мм методом накатки: класом міцності 5.8, 8.8, 10.9.
Шпилька різьбова din 975, 976

Шпилька DIN 975 (штанга DIN 975) - призначена для збільшення конструкцій, фіксації предметів, що знаходяться на відстані, а також для кріплення різних пристосувань: брусів, лаг, дощок. Може використовуватися для закріплення повітропроводів, підвіски систем вентиляції на стельових перекриттях.

Для кращої відповідності зовнішніх умов, шпилька DIN 975 може бути покрита оцинковкой, виготовлена ​​з нержавіючої сталі або не мати покриття.

Застосування din 975 976

Для кріплення в бетонних або кам'яних стінах необхідно просвердлити підходяще по діаметру отвір. Нарощування проводиться за допомогою гайок. При з'єднанні дерев'яних конструкцій потрібно шайба великого діаметра, а металеві можуть кріпитися до штанги Din 975 за допомогою зварного з'єднання. Відмінність даної модифікації від інших подібних шпильок полягає в тому, що довжина фіксована і не залежить від кроку різьби і діаметра.

резьбовая шпилька

Резьбовая шпилька (або штанга різьбова) за своєю конструкцією максимально проста.

DIN 975

Основні розміри, в яких випускається шпилька різьбова - це довжина (як правило, поставляються шпильки довжиною один або два метри, під велике замовлення можна замовити індивідуальну довжину), а також діаметр, що забезпечує нанесення метричної різьби.

Штанга резьбовая DIN 975 виготовляється з високоміцних легованих або нержавіючих сталей, може мати додаткове цинкове покриття або реалізовуватися без покриття. Прут різьбовій має клас міцності 4.8-8.8, 10,9.

Основна область застосування - будівництво. Шпилька різьбова DIN 975 застосовується для монтажу і фіксації деталей або додаткових конструкцій, елементи яких знаходяться на значній відстані один від одного, для збільшення протяжності різьбових з'єднань. В ході нарощування з'єднань різьбові штанги з'єднуються за допомогою муфти. У разі якщо монтаж здійснюється з фіксацією на металеву основу, можливе кріплення із застосуванням зварювання.

За допомогою шпильок монтуються повітроводи, системи вентиляції, різне підвісне встаткування, надійно кріпляться дерев'яні або металеві конструкції. Використовуються спільно зі спеціальними сполучними гайками і анкерами (цангами), які забиваються в стелю.

Шпилька різьбова обов'язково має метричну різьбу з натягом. Натяг потрібно в якості забезпечення додаткових гарантій непорушності з'єднань в процесі експлуатації. Він використовується для додаткового стягування деталей і елементів в будівництві і спільно з шайбами ​​і гайками.
Технічні характеристики
Артикул97629
Артикул компанії1
Вага1 кг
Вага нетто1 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 18.05.2018
Додано: 18.05.2018
Ідентифікатор: 97629
Теплоізоляція