РЗУ-420. Калібратор струмової петлі

Немає в наявності
Продавець: АКУТЕК
РЗУ-420. Калібратор струмової петлі
Призначення
Калібратор струмової петлі РЗУ-420 призначений для встановлення уніфікованих сигналів струму 4...20 мА у процесі випробовування систем автоматики, а також для контролю величини струму та напруги. Живлення струмового контура може здійснюватися як від випробовчої системи, так і від пристрою.
Виконання пристрою – переносне, з автономним живленням від батарей. Можливе також живлення пристрою від мережі 220 В із застосуванням зовнішнього мережевого адаптера.
Пристрій має інтуїтивно зрозумілий та простий у використанні інтерфейс. Широка функціональність РЗУ-420, ергономічність та невисока вартість роблять його незамінним для налагоджувальника АСК ТП під час проведення пуско-налагоджувальних робіт. Використання РЗУ-420 дозволяє суттєво скоротити час пуско-налагоджування.
Калібратор струмової петлі РЗУ-420 пройшов всебічне тестування в умовах реальної роботи та одержав позитивні оцінки у всіх технічних перевірках та тестах.
Можливості РЗУ-420
• Одночасне відображення на дисплеї встановленого значення струму з точністю до тисячної частки мА та відображення вихідного значення у відсотках від шкали 4…20 мА з точністю до десятої частки відсотка.
• Діапазон встановлення струму: 0…25 мА (за шкалою з лінійною залежністю).
• РЗУ-420 має можливість вимірювати такі параметри струмової петлі, як струм I та напруга U.
• Пристрій може працювати як від зовнішнього джерела живлення, так й від вбудованого. Перемикання режимів виконується натисненням клавіші на панелі пристрою з постійним відображенням на дисплеї вибраного режиму живлення.
• Пристрій дозволяє виконувати як плавне встановлення струму з дискретністю 0,1 % шкали, так і покрокове встановлення струму кожні 1 мА. Також РЗУ-420 дозволяє генерувати сигнал 4…20 мА у режимі функціонального завдання: меандр, пилка, трикутник, синусоїда. Перемикання режиму встановлення виконується клавішею на лицьовій панелі пристрою з постійним відображенням на дисплеї вибраного режиму.
• Пристрій має індикацію обривання струмової петлі. При обриванні струмової петлі засвічується повідомлення «обрив» на РК-індикаторі.
• Пристрій має індикацію стану батареї живлення, яка постійно відображається на дисплеї, що дозволяє розрахувати передбачуваний час роботи від цього комплекту батарей.
• Дисплей пристрою оснащений підсвіченням для можливості роботи в умовах з недостатньою освітленістю.
• Максимальна основна похибка встановлення/вимірювання складає всього ±0,1 %.
• Корпус пристрою виконаний із міцного пластику з рівнем пиловологозахисту IP20.
• Пристрій має сертифікат засобів вимірювання.

Докладніше читайте на сайті компанії ОВЕН.
Технічні характеристики
Артикул86690
Артикул компаніїРЗУ-420
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Оновлення: 09.04.2021
Додано: 25.10.2016
Ідентифікатор: 86690
Дивитись весь прайс-лист компанії АКУТЕК - 10 позицій
Aquatherm Kyiv 2024