ДС.П.3. Трьохелектродні кодуктометричні датчики рівня

Немає в наявності
Продавець: АКУТЕК
ДС.П.3. Трьохелектродні кодуктометричні датчики рівня
Трьохелектродні кондуктометричні датчики ОВЕН ДС.П.3 призначені для контролю рівнів струмопровідних рідин у резервуарах закритого та відкритого типу.
Електроди для кондуктометричного датчика ДС.П.3 виготовляються із нержавіючої сталі 12Х18Н10Т та за довжиною мають наступні виконання: 0,5 / 1 / 1,95 / 1,95 з адаптером / 2,5 / 3 / 3,5 / 4 м. Стрижні довжиною 1,95 м з адаптером мають різь з двох сторін, завдяки чому забезпечується можливість збільшити довжину електроду до 10 метрів.
Електроди не входять до комплекту постачання, тому їх потрібно замовляти окремо. При замовленні стрижнів з адаптером до комплекту постачання входять: електрод довжиною 1,95 м з різзю з двох сторін, адаптер, дві гайки.

Умовні параметри трьохелектродних датчиків рівня ДС.П.3

Модифікація - ДС.П.3
Робочий тиск - 2 МПа
Робоча температура - 70 °С
Призначення - Загальнопромислові датчики

Конструкція Принцип дії. Особливості застосування

Принцип дії кондуктометричного датчика рівня ґрунтується на різниці значень електропровідності повітря та контрольованої рідини. Загальний електрод повністю занурюється у резервуар, сигнальні розташовуються на рівнях, які потрібно контролювати. Коли поверхня струмопровідної рідини досягає рівня сигнального електроду та стикається з ним, відбувається замикання.
Кондуктометричні датчики ДС.П.3 застосовуються для сигналізації рівня рідини у металевих та неметалевих ємностях. Для контролю рівня рідини у металевих резервуарах вісі три електроди можуть бути сигнальними та, відповідно, контролювати до трьох рівнів, а функції загального електроду у такому разі виконує стінка баку. У ємностях із непровідного матеріалу за допомогою одного датчика ДС.П.3 можливо контролювати два рівні рідини.

Докладніше читайте на сайті компанії ОВЕН.
Технічні характеристики
Артикул101436
Артикул компаніїДС.П.3
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 05.04.2021
Додано: 22.03.2021
Ідентифікатор: 101436
Дивитись весь прайс-лист компанії АКУТЕК - 10 позицій
Aquatherm Kyiv 2024