Безконтактні оптичні датчики KIPPRIBOR серії ОК30

Немає в наявності
Продавець: АКУТЕК
Безконтактні оптичні датчики KIPPRIBOR серії ОК30
Оптичні датчики KIPPRIBOR серії OK30 – це пристрої, що складаються з наступних основних функціональних блоків: випромінювача і приймача оптичного променя, схеми живлення, блоку обробки прийнятого сигналу і електронної схеми, яка керує станом вихідного кола відповідно до певного алгоритму.

Серія ОК30 – датчики в малогабаритному прямокутному пластиковому корпусі з розміром 20х32 мм, напругою живлення 10...30 VDC, відстанями спрацьовування 0,35... 10 м і виходом PNP або NPN-типу.

Основні особливості оптичних безконтактних датчиків KIPPRIBOR серії ОК30:
• Можливість виявлення об'єктів практично з будь-яких матеріалів спрощує вибір і розширює галузі застосування датчиків.
• Світлодіодна індикація живлення і спрацьовування датчиків OK30 полегшує їх монтаж і експлуатацію.
• Можливість регулювання чутливості дозволяє коригувати роботу датчика залежно від специфіки умов експлуатації, а також використовувати одну модель датчика для різних завдань.
• Комплект кріплення і монтажний кронштейн постачається в комплекті з датчиком.
• Не вимагають безпосереднього контакту з об'єктом для його виявлення, тим самим зводять нанівець таке поняття як механічний ресурс і механічний знос.
• Викрутка для регулювання чутливості постачається в комплекті з кожним датчиком, а, значить, інструмент для налаштування датчика завжди виявиться «під рукою» в потрібний момент.
• Наявність в серії датчиків спеціального виконання «T» (для прозорих об'єктів) допомагають знайти рішення для специфічних завдань.
• Реагують на об'єкти, що знаходяться на значній відстані від датчика. Оптичні датчики – це практично єдиний тип датчиків, які мають доступну ціну, прості в експлуатуванні та забезпечують безконтактне виявлення об'єктів на відстані декількох метрів.
• Модифікації датчиків дифузного відображення (D), рефлекторного відображення (R), бар'єрного типу (T) дозволяють організувати принципово різні схеми контролю об'єктів.

Датчики KIPPRIBOR серії ОК30 широко застосовуються в машинобудуванні, харчовому виробництві, лініях фасування, упаковки і розливу, різних верстатах і автоматах.

Докладніше про оптичні датчики читайте на сайті компаніїї ОВЕН.
Технічні характеристики
Артикул101308
Артикул компаніїKIPPRIBOR OK30
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 05.04.2021
Додано: 16.03.2021
Ідентифікатор: 101308
Дивитись весь прайс-лист компанії АКУТЕК - 10 позицій
Aquatherm Kyiv 2024