МУ210-501. Модуль виводу аналогових сигналів з Ethernet

Немає в наявності
Продавець: АКУТЕК
МУ210-501. Модуль виводу аналогових сигналів з Ethernet
Налаштовувані аналогові входи
Програмний вибір типу вихідного аналогового сигналу індивідуально для кожного виходу: 0…20 мА, 4…20 мА, 0…1 В, 0…10 В.

Здвоєний Ethernet
Двопортовий Ethernet-комутатор призначений для підмикання модулів по топології Daisy Chain (ланцюжок), що в свою чергу дає змогу зменшити затрати на кабель і додаткове комунікаційне обладнання.

Підтримка Ethernet bypass
Передача даних за допомогою Ethernet bypass із одного порту в інший навіть у випадку виникнення нештатної ситуації. Вмонтовані спеціалізовані високочастотні реле електрично з'єднують обидва порти Ethernet при відключенні живлення або апаратному/програмному збої.

Розширений температурний діапазон
Використання модулів в неопалювальних шафах та приміщеннях завдяки широкому діапазону робочих температур від -40 до +55 °С.

Компактна конструкція
Модулі стали компактніше – всього 2,5U на DIN-рейці. Це збільшує концентрацію точок вводу/виводу і зменшує розміри шафи. Клеми модуля після підключення до них проводів закриваються кришкою, що забезпечує безпеку і акуратний зовнішній вигляд. Під лицьовою кришкою передбачений канал для укладання кабелів.

Зручність конфігурування
Лінійка має універсальний конфігуратор із сучасним дизайном, який підтримує роботу з групою модулів, що дає змогу оперативно одержати доступ до усіх параметрів.

Інтерфейси для налаштування
Конфігурування здійснюється по Ethernet або USB (з'єднувач типу microUSB). При підключенні по USB зовнішнє живлення модуля не потрібно. Підключення по Ethernet дозволяє працювати з групою модулів.

Автоматична роздача IP-адрес
Призначити модулям IP-адреси, які завчасно підготовлені в конфігураторі, можна за допомогою сервісної кнопки. Це дозволяє змонтувати всі модулі без їх попереднього налаштування. Потім одночасно їх увімкнути, призначити їм адреси одним натисканням на сервісну кнопку і за необхідністю конфігурувати одразу групу модулів. Ця можливість дає можливість з мінімальними затратами налаштовувати однотипні інсталяції, а також заощаджує час введення в експлуатацію.

Безперервний профіль вимірювань (архів)
Наявність вмонтованої FLASH-пам'яті для зберігання файлів архіву. Запис проводиться циклічно з періодом, що заданий користувачем. Архівні файли можуть бути зчитані хмарним сервісом або конфігуратором. У разі втрати зв'язку з модулем можна відновити втрачені дані.

Розширений діапазон напруги живлення
Діапазон від 10 до 48 В постійної напруги дозволяє застосовувати модулі в системах з живленням 12 і 24 В.

Просте підключення до хмарного сервісу OwenCloud
Модулі підтримують роботу з хмарою «з коробки». Для підключення не потрібні додаткові мережеві шлюзи.

Докладніше про характеристики модулів читайте на сайті компанії ОВЕН.
Технічні характеристики
Артикул101253
Артикул компаніїМУ210-501
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 05.04.2021
Додано: 03.02.2021
Ідентифікатор: 101253
Дивитись весь прайс-лист компанії АКУТЕК - 10 позицій
Теплоізоляція