МВ210-101. Модуль вводу аналогових сигналів з Ethernet

Немає в наявності
Продавець: АКУТЕК
МВ210-101. Модуль вводу аналогових сигналів з Ethernet
Універсальні аналогові входи
Підтримується підмикання термопар, термоопорів, датчиків резистивного типу, а також уніфікованих сигналів струму і напруги.

Здвоєний Ethernet
Вмонтований двопортовий Ethernet-комутатор дозволяє підключати модулі по топології Daisy Chain (ланцюжок), що скорочує витрати на кабель і додаткове комунікаційне обладнання.

Підтримка Ethernet bypass
Ethernet Bypass дає змогу передавати дані з одного порту в інший навіть у разі виникненні нештатної ситуації. Вмонтовані спеціалізовані високочастотні реле електрично з'єднують обидва порти Ethernet при відключенні живлення або апаратному/програмному збої.

Розширений температурний діапазон
Діапазон робочих температур від -40 до + 55 °С дозволяє використовувати модулі в неопалюваних шафах і приміщеннях, і забезпечує високу надійність в інших важких умовах експлуатації.

Компактна конструкція
Завдяки вертикальній орієнтації знімних гвинтових клемників модулі стали компактніше - всього 2,5 U на DIN-рейці. Це збільшує концентрацію точок вводу/виводу і зменшує розміри шафи. Клеми модуля після підключення до них проводів закриваються кришкою, що забезпечує безпеку і акуратний зовнішній вигляд. Під лицьовою кришкою передбачений канал для укладання кабелів.

Зручність конфігурування
Лінійка отримала універсальний конфігуратор з сучасним дизайном. Конфігуратор підтримує роботу з групою модулів і дозволяє оперативно отримати доступ до всіх параметрів.

Інтерфейси для налаштування
Конфігурування здійснюється по Ethernet або USB (з'єднувач типу microUSB). При підключенні по USB зовнішнє живлення модуля не потрібно. Підключення по Ethernet дозволяє працювати з групою модулів.

Автоматична роздача IP-адрес
За допомогою сервісної кнопки можна призначити модулям IP-адреси, що заздалегідь підготовлені в конфігураторі. Це дозволяє змонтувати всі модулі без їх попереднього налаштування. Потім одночасно їх увімкнути, призначити їм адреси одним натисненням на сервісну кнопку і за необхідностю конфігурувати одразу групу модулів. Ця можливість заощаджує час введення пристроїв в експлуатацію і дозволяє з мінімальними витратами налаштовувати однотипні інсталяції.

Безперервний профіль вимірювань (архів)
Модулі мають вмонтовану FLASH-пам'ять для зберігання файлів архіву. Запис проводиться циклічно з періодом, що заданий користувачем. Архівні файли можуть бути зчитані хмарним сервісом або конфігуратором. У разі втрати зв'язку з модулем можна відновити втрачені дані.

Розширений діапазон напруги живлення
Діапазон від 10 до 48 В постійної напруги дозволяє застосовувати модулі в системах з живленням 12 і 24 В.

Просте підключення до хмарного сервісу OwenCloud
Модулі підтримують роботу з хмарою «з коробки». Для підключення не потрібні додаткові мережеві шлюзи.

Докладніше про характеристики модулів читайте на сайті компанії ОВЕН.
Технічні характеристики
Артикул101252
Артикул компаніїМВ210-101
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 05.04.2021
Додано: 03.02.2021
Ідентифікатор: 101252
Дивитись весь прайс-лист компанії АКУТЕК - 10 позицій
Aquatherm Kyiv 2024