Д3-1-СО. Датчик (сигналізатор) чадного газу

Немає в наявності
Продавець: АКУТЕК
Д3-1-СО. Датчик (сигналізатор) чадного газу
Сигналізатор загазованості ОВЕН ДЗ-1-СО здійснює безперервний моніторинг концентрації чадного газу у повітряному середовищі приміщення та має світлове та звукове оповіщення про перевищення контрольованим параметром двох граничних значень.

Переваги ОВЕН Д3-1-СО

• Світлова та звукова індикація при досягненні концентрацією чадного газу двох встановлених граничних значень.
• Висока селективність до чадного газу.
• Висока чутливість.
• Вбудований режим самодіагностики та імітації аварії для перевірки працездатності пристрою.
• Два вихідних електромеханічних реле з перекидними контактами для розширення можливостей керування зовнішнім обладнанням.
Газоаналізатор ДЗ-1-СО – це стаціонарний пристрій настінного виконання, що здійснює безперервний контроль повітряного середовища приміщення конвекційним способом. Наявність у повітряному середовищі встановленої кількості чадного газу визначається за допомогою чутливого електрохімічного елемента, електроди якого при контакті з електролітом за наявності з'єднань СО змінюють електричні параметри. К пристрої реалізовано дифузійний метод відбору проби.
ДЗ-1-СО обладнано двома вихідними пристроями – електромеханічними реле з перекидними контактами, які дозволяють реалізувати керування такими зовнішніми пристроями як газовий відсічний клапан, сирена, додаткова світлова сигналізація, вентилятори тощо.
Перевірити працездатність сигналізації та вихідних пристроїв можливо у режимі імітації аварії, який дозволяє активувати всі потрібні функції пристрою без застосування газових сумішей.
Детектори загазованості ОВЕН ДЗ-1-СО застосовуються для контролю повітряного середовища в котельних, підземних гаражах та паркінгах, підвалах промислових підприємств та інших приміщеннях, де в повітря можуть виділятися продукти горіння.
Докладніше читайте на сайті компанії ОВЕН.
Технічні характеристики
Артикул87052
Артикул компаніїД3-1-СО
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Оновлення: 07.04.2021
Додано: 05.12.2016
Ідентифікатор: 87052
Дивитись весь прайс-лист компанії АКУТЕК - 10 позицій
Aquatherm Kyiv 2024