Печі-кам'янки Heat 15 з виносом для лазень і саун на дровах (закладка дров зовні парильної кімнати)

Немає в наявності
Продавець: УкрСТК
Печі-кам'янки Heat 15 з виносом для лазень і саун на дровах (закладка дров зовні парильної кімнати)
Дров'яні печі Heat 15 виробляються на сучасному обладнанні з використанням новітніх технологій, тому Ви можете бути впевнені, що отримаєте продукт найвищої якості. Великий обсяг кам'янки дозволяє використовувати до 60 кг каменів (при середній тепловій потужності), що дозволяє одержувати велику кількість пари при використанні печей Heat в російській лазні і максимально зберігати тепло у фінській.

У даних печах передбачені спеціальні канали, які при розігріванні топки направляють розпечене повітря через кам'янку, що значно прискорює нагрівання каменів і збільшує ККД печі. Коли ми "піддаємо пару", вода повинна потрапляти тільки на камені, а не на розпечений метал, тому конструкція печей Heat передбачає максимально глибоку кам'янку, що містить велику кількість каменів різного діаметру.

Печі виконані з мінімальною кількістю зварних швів, що забезпечує тривалий термін служби і захист від теплової деформації і прогорання. Кожух печі виготовлений з нержавіючої сталі і пофарбований порошковою термостійкою фарбою DuPont. Будьте впевнені, що піч Heat стане справжньою прикрасою Вашої лазні. Всупереч поширеній думці саме розпечене місце топки знаходиться не у верхній її частині, а на задній стінці, де зосереджений жар від вугілля. Саме тому у всіх печах Heat встановлена ​​додаткова задня пластина-сопло, яка захищає задню стінку від перегріву, направляючи потік розпеченого повітря і диму вгору. Регулювання подачі повітря зольником дозволяє переводити піч в режим тривалого тління, що дозволяє економно використовувати дрова.

Максимальний обсяг парилки: 14 м3
Розміри: 465х485х630 мм
Вага: 40 кг
Обсяг топки: 39 л
Товщина сталі: 3 мм
Діаметр димоходу: 110 мм.
Технічні характеристики
Артикул53744
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 27.09.2019
Додано: 28.04.2014
Ідентифікатор: 53744
Aquatherm Kyiv 2024