Промивання і опресовування систем опалення. Монтаж і ремонт.

Немає в наявності
Продавець: КОТЕЛ-СЕРВІС
Промивання і опресовування систем опалення. Монтаж і ремонт.
Відкладення в приладах опалення погіршують циркуляцію теплоносія. Навіть при незначних відкладеннях (10-30% від загального обсягу радіатора) відбувається зниження ефективності поверхні випромінювання приладу опалення на 40-60%.
Для компенсації витрат тепла в приміщеннях використовують електронагрівачі. Якщо чавунний радіатор забруднений на 5%, то на заповнення теплового режиму в приміщенні, де він встановлений, необхідно витратити 80 кВт електроенергії. Відкладення товщиною в 1 мм зменшують тепловіддачу і номінальний ККД в середньому на 6%, а шар відкладень в 3 мм на 25%. Це в свою чергу призводить до значних перевитрат палива і теплової енергії при опаленні будівель, а також виходу теплотехнічного обладнання з ладу, підвищення гідравлічного опору і збільшення навантаження на циркуляційні насоси.
Перевитрати електричної і теплової енергії можна уникнути завдяки гідрохімічний очищення, ремонту та регулювання системи опалення.
Переваги методу гідрохімічного очищення:
● Оперативне виконання робіт висококваліфікованими бригадами з використанням автономних мобільних комплексів.
● Висока продуктивність і замкнута схема очищення.
● Можливість очищення всіх трубопроводів системи опалення, в тому числі і трубопроводів малого діаметра.
● Повне очищення приладів опалення.
● Використовувані при очищенні матеріали, мають всі необхідні сертифікати відповідності та висновки Державної санітарно-гігієнічної експертизи.
● Можливість всесезонного проведення робіт, в тому числі і в зимовий період.
● Немає необхідності відселення людей з будинків на період проведення робіт.
● Повне очищення трубопроводів і опалювальних приладів системи опалення в 10-15 разів дешевше робіт з капітального ремонту (заміни) даної системи.
У експлуатаційного персоналу поширена помилкова думка, що відкладення продуктів корозії здатні запобігти аварійні витоки води через свищі в стінці трубопроводів. Помилка полягає в тому, що: по-перше, ці відкладення мають пухку пористу структуру з низькою механічною міцністю, по-друге, вони активно ініціюють інтенсивну подшламовую корозію і виразкові руйнування металу з утворенням свищів. Тому тільки видаленням відкладень можна продовжити термін експлуатації системи опалення.
Технічні характеристики
Артикул98846
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 19.09.2021
Додано: 21.11.2019
Ідентифікатор: 98846
Aquatherm Kyiv 2024