Пелетний котел Kraft R 25 кВт на пелетах

Немає в наявності
Продавець: KRAFT
Пелетний котел Kraft R 25 кВт на пелетах
Безкоштовна доставка котла в будь-яку точку України!

Пелетние котел KRAFT серії R - це котел з автоматичною подачею палива обладнаний польської пальником ретортного типу Pancer Pol. Перевага такого пальника в її простоті, а головне - вона працює як на пеллетах, так і на дрібнофракційних вугіллі розміром 5-25 мм.

При конструюванні цього типу котлів за основу були взяті котли серії L. Тобто пелетние котел має збільшений теплообмінник який гарантує заявлену потужність.
Принцип роботи агрегату полягає в тому, що пальник входить в котел збоку. Там же встановлюється і бункер для палива. За бажанням замовника пальник може бути прикручена як з лівого боку котла, так і з правого. Особливість котлів з таким типом пальників в тому, що бункер жорстко з'єднаний з пальником яка в свою чергу зафіксована в котлі. Бункер встановлений над шнеком пальника і до низу має форму конуса, тому пелета і потрапляє в шнек пальника. Далі шнековим механізмом паливо подається в реторту з якої і піднімається вгору де, і відбувається його спалювання. У той же час в пальник, нагнітає вентилятором подається повітря.

Таким чином, інтенсивність горіння визначається шляхом регулювання подачі палива і дозованою подачею повітря в пальник. Керує всіма цими процесами контролер, на якому користувач і встановлює необхідну температуру.

Крім завантаження палива обслуговування котла, полягає в очищенні теплообмінника від нагару і видаленні золи. Пальник сама по собі в обслуговуванні не потребує, так як очищається сама. У міру згоряння палива верхній, прогорів шар опадає в зольний ящик, а нове паливо з шнека розуміється вгору в зону горіння.

Для чищення теплообмінника передбачена верхня дверцята котла, вона відкриває доступ до всієї площині теплообмінника. Для цього в комплекті з котлом поставляється скребок і совок для видалення золи. Зола очищається через нижню дверку за допомогою совка. Двоє дверей по середині котла відкривають доступ до пальника: для її розпалу й обслуговування.
Над пальником уварені спеціальні труби, наповнені водою. Вони призначені для установки на них чавунних колосників на яких в разі необхідності можна спалювати дрова, вугілля або інше тверде паливо. Такий режим передбачений на випадок відсутності електрики або перебоїв з постачанням пелети.

Щоб попередити займання палива в бункері котел має систему захисту від загоряння. Вона складається з енергонезалежного датчика температури шнека і бака з водою обладнаного клапаном і сполученого з шнеком шлангом. При загорянні палива в шнеку, його температура підвищиться і датчик відкриє клапан бачка вода з якого заллє шнек.

Комплектація котла:

* Котел з черирехходовим теплообмінником
* Пальник ретортного типу з системою подачі палива
* Блок управління котлом
* Паливний бункер
* Запобіжний клапан
* Інструмент для чищення.

Замовити котел можна по телефону! Телефонуйте!
Технічні характеристики
Артикул97959
Артикул компаніїR 25
Вага452 кг
Вага нетто452 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 30.09.2019
Додано: 01.10.2018
Ідентифікатор: 97959
Теплоізоляція