Котел тривалого горіння Kraft L 50 кВт на твердому паливі

Немає в наявності
Продавець: KRAFT
Котел тривалого горіння Kraft L 50 кВт на твердому паливі
Безкоштовна доставка котла в будь-яку точку України!

Котел тривалого горіння Kraft серії S можна купити в кредит від Укрсиббанку, Авалю, ОТП банку за програмою iqenergy з компенсацією 35% вартості у валюті!

Твердопаливний котел тривалого горіння KRAFT серії L - це універсальний котел верхнього горіння працює на будь-якому твердому паливі. При його виробництві застосовується виключно котельна сталь марки 09Г2С (європейський аналог P265GН), товщиною 6 мм. Таке поєднання забезпечує термін служби котла протягом 20-25 років.

Потужностного лінійка починається від 20 кВт і закінчується 97 кВт. Це означає, що такими котлами можна опалити приміщення площею від 150 м. Кв. до 1 000 м. кв. Сфера їх застосування - це не тільки побутові приміщення, а й промислові об'єкти: магазини, СТО, готелі, бази відпочинку і т. П.

Час автономної роботи на одній закладці дров складає до 12 годин, на вугіллі ж цей котел працює до 24 годин в залежності від якості палива.

Твердопаливні котли KRAFT серії L мають збільшену топку у верхній частині якої розташовані форсунки для подачі вторинного повітря. Це дає можливість застосовувати схему верхнього горіння що істотно збільшує час горіння палива. Для більш ефективної і тривалої роботи котла рекомендується встановлювати котел разом з баком акумулятором.

Застосовується паливо:

найрізноманітніші дрова
вугілля
брикети з тирси, торфу, лушпиння соняшника (агробрікет)
шматки дощок, стружка, тріски, тирсу та інші пиломатеріали.
експлуатація

Управління горінням в котлах Крафт забезпечується електронікою: комп'ютерний блок управління і вентилятор наддуву (турбіна). Вся застосовувана електроніка імпортного виробництва (Польща, Німеччина). Завдяки їй вдається знизити витрату палива і збільшити час горіння.

У той же час, в умовах відключення електрики котел так само може експлуатуватися. Таку можливість дає спеціальна дверцята-піддавали розташована на нижніх дверцят котла та механічний регулятор тяги (в комплекті не поставляється). Таким чином можна домогтися енергонезалежності котла і не хвилюватися про відключення електрики. Що б не допустити надмірного витрати палива і відрегулювати тягу димоходу при роботі в такому режимі, на димоході котла передбачений регулювальний шибер.

За відбір тепла відповідає теплообмінник. Він чотирьохходовий (збільшений), пластинчастого типу і знаходиться у верхній частині котла. Доступ до нього відкривається через верхню дверку котла. Така його конструкція ефективна і зручна для чищення. Інструмент для чищення поставляється в комплекті.

Так само додаткову ефективність забезпечують водонаповнені колосники, виготовлені з суцільнотягнутої безшовної труби. Труба так само, як і сам котел зроблена з котельної сталі. Для видалення з колосників НЕ прогорів палива передбачена спеціальна дверцята якої дуже зручно користуватися.

якість

Якість наших котлів визначається застосуванням котельної сталі з якої вони виготовляються, обладнанням на якому вони виробляються і професіоналізмом людей, що беруть участь у виробництві. У нашому виробництві використовується сучасне обладнання з ЧПУ, плазмова і лазерна різка металу, напівавтоматичні зварювальні апарати і сучасні фарбувальні камери.

Якість нашого продукту можна оцінити не будучи фахівцем з металообробки. Досить подивитися на рівність різу металу, якість зварного шва, точність підгонки частин, якість фарбування (не тільки обшивки, але і самого тіла котла). У всьому цьому Ви можете переконатися побачивши нашу продукцію своїми очима в одному з наших фірмових магазинів, або в магазині дилерів.

Для того що б дим з топки не потрапляв у приміщення, передбачено регулювання дверцят по притиску. Хід регулювання становить 25 мм. Така глибина регулювання гарантує що хоч як мене просів ущільнювальний шнур, двері завжди будуть притиснуті щільно і герметично. Для м'якості закривання дверей відповідна частина замку має ролик який забезпечує ще й надійність, і тривалість експлуатації замка дверей.

Встановлюється котел на спеціальні ніжки які регулюються по висоті. З їх допомогою можна виставити котел за рівнем з необхідним ухилом.
Для недопущення нагріву дверцят котла на їх внутрішній частині розташовані масивні захисні екрани. А простір між ними і дверима заповнене спеціальним матеріалом з низькою теплопровідністю.

Догляд і обслуговування

Регулярне чищення є запорукою правильної і ефективної роботи обладнання. Котел KRAFT, як і будь-який твердопаливний агрегат необхідно очищати від незгорілих часток в теплообміннику і видаляти золу з зольного ящика. Ці процедури необхідно проводити в міру необхідності. Як правило теплообмінник чиститься один раз в 5-7 днів, а зола очищається один раз в 3-4 дня.

Для чищення теплообмінника призначена верхня двері, вона відкриває доступ до теплообмінника. Чистка здійснюється спеціальним скребком (кочергою) який поставляється разом з котлом. Для цього не потрібно багато зусиль і часу. Зола ж просто видаляється з зольного ящика який розташований в нижній частині котла. Доступ до нього здійснюється через нижні дверцята, а зола видаляється совком який так само входить в комплектацію.

переваги

Підвищений ККД - 86%
Низька витрата палива
Можливість установки механічного регулятора тяги забезпечує енергонезалежність котла
Можливість використовувати різноманітне паливо
Виготовляються в заводських умовах
Кожен екземпляр перевіряється на герметичність
Сертифікати відповідностей і протоколи випробувань підтверджують безпеку котлів
Ціна на 5-7% нижче конкурентів
Безкоштовна доставка безпосередньо до вас додому в будь-яку точку України
Клапан безпеки, кочерга і совок в комплекті.

Замовити котел можна по телефону! Телефонуйте!
Технічні характеристики
Артикул97958
Артикул компаніїL 50
Вага610 кг
Вага нетто610 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 30.09.2019
Додано: 01.10.2018
Ідентифікатор: 97958
Теплоізоляція