Пелетний котел Kraft F 20 - на пелетах

Немає в наявності
Продавець: KRAFT
Пелетний котел Kraft F 20 - на пелетах
Безкоштовна доставка котла в будь-яку точку України!

Пелетние котел KRAFT серії F - це котел з автоматичною подачею палива який працює на пелетах будь-якої якості. Їх відмінна риса в тому, що вони максимально автоматизовані і не потребують частого обслуговування.

І хоча пелета є основним паливом для цього агрегату, його так само можна топити і дровами, брикетом або вугіллям. Така можливість надана для випадків, коли, наприклад, немає пелети, або відсутня електроенергія і пальник не може працювати. Для роботи на дровах досить встановити в топці чавунні колосники які спираються на спеціально уварені труби. І на них вже розводити вогонь і топити дровами або вугіллям, в ручному режимі.

Пелетние котли KRAFT серії F будуються на базі моделі KRAFT L які відрізняються своїм збільшеним теплообмінником. Спалювання палива відбувається в пальнику факельного типу. Вона може бути, як українського, так і польського виробництва (на вибір замовника).

У комплект поставки входить:

* Безпосередньо котел
* Факельна пелетние пальник
* Контролер управління
* Шнек подачі пального з гнучким шлангом, що з'єднує його з пальником
* Паливний бункер.

Застосування подачі палива через гнучкий шланг хороша тим що він забезпечує пожежну безпеку котла. Справа в тому, що спочатку пальне піднімається безосевим шнеком в верх, а потім вільно падає, по шлангу в пальник. А оскільки шланг зроблений з бистроплавкого матеріалу, в разі загоряння пального на вході в пальник він просто розплавиться і вогонь не піде в бункер.
Безосевой шнековий механізм гарний ще й тим що в разі потрапляння сторонніх предметів в паливо (то буває не рідко) вони спокійно подаються шнеком в пристрій спалювання. Найчастіше такими предметами можуть бути тріски, обрізки деревини, болти або гайки. У випадку з традиційним шнеком, що має вісь, такі предмети викликають його заклинювання. Безосевой ж шнек цього не схильний до. У разі потрапляння стороннього тіла в шнек, разом з паливом, воно безперешкодно піднімається по ньому і падає в пальник. А вже звідти виштовхується рухливими колосниками в топку і падає в зольний ящик.

Обслуговування пелетние котла полягає в тому, що в бункер необхідно періодично завантажувати паливо (1 раз в декілька днів) і видаляти золу - приблизно 1 раз в два тижні. Теплообмінник котла чиститься в міру забруднення, зазвичай це ті ж 2 тижні.

Пелетние котел Крафт має такі переваги:

* Високий ККД (92%) підтверджений незалежною лабораторією
* Можливість вибору пальників - українська або європейська
працює на пелетах будь-якої якості, в тому числі і з лушпиння соняшнику
* Автоматичний розпал котла
* Автоматичне очищення пальника
* Можливість управляти котлом дистанційно, через телефон або інтернет
* Пам'ять заданих параметрів
* Зручна чистка котла
* Надійна система проти загоряння
* Можливість підбору бункера більшого обсягу
* Заводська гарантія - 3 роки
* Безкоштовна доставка прямо на поріг.

Замовити котел можна по телефону! Телефонуйте!
Технічні характеристики
Артикул97955
Артикул компаніїF 20
Вага413 кг
Вага нетто413 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 30.09.2019
Додано: 01.10.2018
Ідентифікатор: 97955
Теплоізоляція