Hitachi серії Yutaki S80

Немає в наявності
Продавець: Воздух-Вода
Hitachi серії Yutaki S80
Повітряний тепловий насос японського бренду Hitachi серії Yutaki S80 чудово замінить газовий котел і підігріє воду для системи опалення з контурами радіаторів і теплих підлог. Такі моделі також готують гарячу воду для будь-яких побутових потреб. Завдяки наявності унікальної системи організації роботи компресорів - SMART CASCADE, здійснюється інтелектуальне регулювання.
Теплопродуктивність теплового насоса регулюється в залежності від зовнішньої температури і теплового навантаження в будинку: працює один компресор для нагріву до +35... +40 ° C або підключається додатковий другий компресор - йде нагрівання до +65... +80 °C. Така схема забезпечує максимальне енергозбереження.
Моделі Hitachi серії Yutaki S80 успішно виконують завдання опалення і гарячого водопостачання для приватних будинків або котеджів, а також відмінно вирішують завдання теплопостачання комерційних об'єктів. Це саме вигідне рішення для енергоефективної модернізації вже встановлених систем опалення, заміни дорогого в експлуатації газового котла.
Технічні характеристики
Артикул97829
Умови постачання
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 06.08.2018
Додано: 06.08.2018
Ідентифікатор: 97829
Aquatherm Kyiv 2024