Котел твердопаливний TATRAMET Spartak Plus 50 кВт

Немає в наявності
Продавець: UniDim (УніДім)
Котел твердопаливний TATRAMET Spartak  Plus 50 кВт
Котел твердопаливний TATRAMET Spartak Plus 50 кВт - відмінне рішення для опалення будинку, котеджу, офісного або адміністративного будинку площею 430-500 кв. метрів. Оригінальна конструкція теплообмінника, оснащення автоматикою і вентилятором, якісна ізоляція, велика камера згоряння. Все в комплексі по співвідношенню ціна/якість робить котел відмінним вибором для забудовника.

Виріб входить в Каталог Обладнання IQ Energy і на нього поширюється компенсація до 35% за програмою IQ Energy.

Котел на твердому паливі для будинку TATRAMET Spartak Plus 50 кВт призначений для роботи в системах центрального опалення. Підходить для систем як з примусовим, так і з природним рухом теплоносія. Додаткова комплектація теплоакумулятором з нержавіючим баком дозволяє організувати якісне гаряче водопостачання.

Незалежно від місця установки - в приватному будинку або на виробництві - обладнання не потребує додаткових дозволів від регулюючих органів. Обов`язкова умова - котел повинен встановлюватися сертифікованим фахівцем з точним дотриманням інструкції від виробника, що додається до котла.

Гарантії TATRAMET - 4 роки на сталевий теплообмінник, 24 місяці на інші елементи котла.

Купити твердопаливний котел для будинку можна в інтернет-магазині UniDim. Ми надамо кваліфіковану консультацію щодо вибору і експлуатації, доставка в будь-яке місто України Новою Поштою або іншим перевізником, пристрої для захисту і оптимізації роботи (LADDOMAT, триходові клапани, теплоакумулятори).
Технічні характеристики
Артикул95600
Оновлення: 19.09.2018
Додано: 19.10.2017
Ідентифікатор: 95600
Aquatherm Kyiv 2024