Котел тривалого горіння Marten Comfort MC-98

Немає в наявності
Продавець: Marten
Котел тривалого горіння Marten Comfort MC-98
Твердопаливний котел тривалого горіння Marten Comfort MC-98 - котел тривалого горіння, теплова потужність якого дозволяє опалювати приміщення до 980 м2.

Управляється за допомогою електронного регулятора температури. Підходить для опалення житлових, побутових, комерційних об'єктів з системою центрального опалення. В якості палива може використовувати дрова, деревні відходи, торф'яні та тирсові брикети, кусковий торф і вугілля.

Особливості

Котел виготовлений з високоякісної жароміцної стали 5 мм (марки 09Г2С). Метал відрізняється міцністю і пластичністю, здатний витримувати високі температури і різні деформації. Стінки подвійні, розділені водяними перегородками.
Під декоративним зовнішнім кожухом прокладений шар теплоізоляційного матеріалу.
Триходовий теплообмінник з водяними полками спроектований таким чином, щоб забезпечити максимально ефективний відбір тепла.
Доступ для обслуговування конвекційних каналів забезпечує ревізійний люк в передній частині котла. У нижній частині об'ємної топки розташовані водоомиваемие колосники, виготовлені з товстостінних безшовних труб. Вони забезпечують збільшення теплообмінної поверхні і підвищують ККД котла.
При цьому не прогорають завдяки охолодженню за рахунок постійно циркулює в них води.
Очищення колосників здійснюється за допомогою підйомника, який приводиться в дію спеціальним важелем.

Автоматизація:

Сучасні твердопаливні котли регулюють температуру не гірше газових котлів і дозволяють економно витрачати тверде паливо. У базовій комплектації котла Мартен Комфорт є блок управління (контролер) і вентилятор наддуву, які керують горінням шляхом нагнітання або перекриття повітря в котельній камері.
Це дозволить завжди виставляти потрібну температуру теплоносія, що подовжує час горіння на одній закладці дров на 20-30% і, відповідно, зменшує витрату палива.
Технічні характеристики
Артикул91336
Артикул компаніїMC - 98
Вага1010 кг
Вага нетто1010 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 17.07.2019
Додано: 01.08.2017
Ідентифікатор: 91336
Теплоізоляція