Твердопаливний котел тривалого горіння Marten Comfort MC-12

Немає в наявності
Продавець: Marten
Твердопаливний котел тривалого горіння Marten Comfort MC-12
Твердопаливний котел тривалого горіння Marten Comfort MC-12 потужністю 12кВт призначений для опалення приміщення площею до 120 кв.

Котел виготовлений з жароміцної котлової сталі товщиною 5 мм, зварні шви виробляються роботом, що в свою чергу гарантує високу якість і надійну роботу котла. Котел оснащений надійним блоком управління, який регулює роботу котла і насоса системи опалення. Має містку камеру згоряння і збільшену площу теплообмінника, все це дозволяє безперервно працювати котлу на одному завантаженні від 8 до 24 годин. Теплообмінник котла має триходову поличного конструкцію.

Особливістю теплообмінника є його рівні і легкодоступні поверхні, що забезпечує легкість його чистки, навіть при роботі котла, що зберігає високий ККД і економить паливо.
Котел обладнаний водоохолоджувальну колосниками, які виготовлені з безшовних труб товщиною 5 мм. Всі дверцята котла оснащені ущільнювача керамічним шнуром товщиною 20 мм і всередині заповнені термоізоляційним жаростійким матеріалом.
Корпус котла ізольований мінеральною ватою для збереження тепла і зручності його експлуатації. Завдяки збільшеній камері згоряння і водоохолоджувальну колосників з'являється додаткова площа теплопередачі, що також збільшує ККД котла і дозволяє економити паливо.
Принцип роботи камери згоряння полягає в тому, що для подачі повітря є кілька отворів, розташованих по вертикалі це забезпечує пошарове спалювання палива. У комплект входить інструмент для чищення теплообмінника, є лоток для золи збільшеної місткості.
Зверху котел має вихід для групи безпеки. Димохід має круглий перетин діаметром 180 мм. Ззаду розташовані патрубки для підключення до системи опалення. Працює на вугіллі, дровах, брикетах та будь-яких інших видах палива. Котел зручний, практичний, економить паливо і має невисоку вартість в порівнянні з іншими котлами аналогічної конструкції.
Технічні характеристики
Артикул91333
Артикул компаніїMC - 12
Вага210 кг
Вага нетто210 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 17.07.2019
Додано: 01.08.2017
Ідентифікатор: 91333
Теплоізоляція