Котел Marten Base MB-12

Немає в наявності
Продавець: Marten
Котел Marten Base MB-12
Акція! Безкоштовна доставка по всій території України!

Котел твердопаливний серії «MARTEN BASE» проводитися зі сталі холодного прокату товщиною 3 мм. Конструкція котла має містку камеру згоряння яка забезпечує безперервну роботу котла на одному завантаженні в перебігу від 5 до 8 годин.

Для більш економного спалювання палива, котли серії «MARTEN BASE» оснащені колосниками виготовленими з безшовних труб, товщиною 4 мм. Завдяки охолоджуваних колосників з'являється додаткова площа теплопередачі, що збільшує коефіцієнт корисної дії.

Крім цього збільшується термін служби котла так, як колосники не перегріватися.

Твердопаливні котли серії «MARTEN BASE» мають надійну систему управління яка регулює кількість повітря, що поступає для горіння. Регулювання проводиться виставленням зазорів на дверцятах піддувала, і шибером заслінки димоходу.

Для автоматичного управління котли Мартен мають можливість установки механічного регулятора тяги. Регулятор тяги RT-3 і електронна автоматика не входить в комплектацію і замовляється окремо.

Основним паливом є кам'яне вугілля, і дрова. Так само в котлі можна спалювати і будь-які інші деревні відходи. Опалювальний сталевий котел складається з: кожуха, теплообмінника котла, завантажувальних дверцят, дверцята для вивантаження золи, заслінки первинного повітря, термометра.

Котли українського виробництва «MARTEN» не вибагливі у своїй експлуатації. Для довговічною і правильної роботи необхідно організувати хорошу тягу в димоході, лінію підмішування з лінії подачі в лінію обратки, і для запобігання розриву теплообмінника на лінію подачі необхідно встановити групу безпеки з скидним на три атмосфери.
 
У комплект поставки входять:
✓ Твердопаливний котел
✓ паспорт
✓ Термометр.
Розрахунковий термін служби: 10 років
Офіційна гарантія: 3 рік
Доставка Новою поштою: Безкоштовно.
Технічні характеристики
Артикул91322
Артикул компаніїMB-12
Вага80 кг
Вага нетто80 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 17.07.2019
Додано: 31.07.2017
Ідентифікатор: 91322
Теплоізоляція