Сегменти із пінополіуретану (скорлупа ППУ) d=32 мм товщина 40 мм покриття пергамін

Немає в наявності
Продавець: УкрСТК
Сегменти із пінополіуретану (скорлупа ППУ) d=32 мм товщина 40 мм покриття пергамін
Сегменти із пінополіуретану використовуються для теплоізоляції трубопроводів мереж опалення, горячого та холодного водопостачання, конденсатопроводів, технологічних трубопроводів хімічної і харчової промисловості з температурою теплоносія від -50˚С до +140˚С. Можуть використовуватись при покладці як над землею, так і під землею.
Виробляються діаметром від 18 мм до 530 мм із високоякісного пінополіуретану, що має найнижчу теплопровідність серед теплоізоляційних матеріалів. Його товщина 50 мм по теплопровідності рівнозначна 100 мм мінеральної вати. Це дає можливість максимального енергозбереження інженерних мереж.

Технічні характеристики:
Щільність пінополіуретана: 45-70 кг/м3
Теплопровідність: 0,022-0,028 Вт/м˚С.
Міцність на стиск при 10% деформації: 0,2 МПа
Міцність при вигині: 0,12 МПа
Температура використання: від -50˚С до +140˚С
Водопоглинання по об'єму на протязі 24 годин: 0,2%
Товщина теплоізоляції: 40 мм
Довжина сегмента: 1 м
Покриття: пергамін

Переваги сегментів із пінополіуретану:
Висока вологостійкість і міцність дозволяють використовувати сегменти для підземної прокладки.
Термін використання з незмінними технічними характеристиками складає 25-30 років. На протязі всього терміну використання не відбувається усадка і зміни в структурі матеріалу.
Екологічна безпека дозволяє використовувати матеріал в медичних і дитячих закладах, харчовій промисловості.
Біохімічна стійкість дає можливість застосовувати сегменти із пінополіуретану на об'єктах хімічної і нафтохімічної промисловості.
Технологічність і простота монтажу дозволяють проводити роботи швидко в будь-який час року без спеціальних засобів захисту (до 200 м теплоізоляції трубопроводу за зміну).
Сегменти ППУ без покриття використовуються для теплоізоляції трубопроводів різного призначення з подальшим нанесенням різних захисних покриттів (металеві кожухи, ПВХ покриття, фарбування та інші). Сегменти з покриттям фольгопергамін застосовуються для зовнішніх трубопроводів. Фольгопергамін захищає теплоізоляцію від ультрафіолетового випромінювання, атмосферних опадів та пошкоджень. Сегменти з покриттям пергамін використовуються для підземної прокладки трубопроводів. Пергамін захищаю теплоізоляцію від попадання вологи.
Технічні характеристики
Артикул87809
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 27.09.2019
Додано: 10.02.2017
Ідентифікатор: 87809

Інші пропозиції товарів і послуг

Теплоізоляція