Базальтові циліндри в оцинкованому кожусіі ф120 мм товщина 50 мм, утеплювач для труб

Немає в наявності
Продавець: УкрСТК
Базальтові циліндри в оцинкованому кожусіі ф120 мм товщина 50 мм, утеплювач для труб
Циліндри теплоізоляційні із мінеральної вати на основі базальтових порід щільністю 80 кг/м3 відносяться до групи негорючих матеріалів. Виробляються діаметром від 18 мм до 529 мм. Товщина ізоляції від 30 мм до 100 мм. Використовується для утеплення теплотрас, паропроводів, газопроводів, конденсатопроводів, димоходів, технологічних трубопроводів з температурою теплоносія до +650˚С.
Виготовляються із високоякісної сировини українського виробництва. Мають високі теплоізоляційні властивості, хімічну стійкість по відношенню до масел, розчинників, кислот, лугів, біологічну стійкість, мають високу стійкість до стиснення. Їх легко та зручно монтувати, при необхідності обробляються ріжучими інструментами.
При використанні на трубопроводі з можливістю випадання конденсату поверхню спочатку необхідно обробити теплоізоляційною фарбою Керамоізол або використовувати першим шаром утеплювач іх спіненого каучука Kaiflex.
В результаті правильного вибору ізоляції, її товщини та дотримання технології монтажу відбувається зниження тепловтрат, забезпечення заданих температурних режимів технологічних процесів, скорочення витрат на регулярний ремонт і оновлення теплоізоляції в майбутньому, повна окупність всіх витрат на теплоізоляцію трубопровода протягом одного року.
При утепленні труб, що знаходяться в приміщеннях, підвалах, тунелях, горищах необхідно використовувати циліндри з покриттям армована алюмінієва фольга, яка захищає циліндри від проникнення вологи, а приміщення від потрапляння мікрочастинок базальтових влокон. При утепленні труб, що розташовані на відкритому повітрі або піддаються впливу агресивних середовищ, використовуються базальтові циліндри з захисним кожухом із оцинкованої або нержавіючої сталі. Кожухи надійно захищають циліндри від атмосферних опадів і механічних пошкоджень.
Щільність циліндра: 80 кг/м3.
Теплопровідність при +20˚С: 0,043 Вт/м˚С.
Вологість не більше 1%.
Вміст органічних речовин не більше 3%.
Внутрішній діаметр циліндра: 120 мм
Товщина ізоляції: 50 мм.
Покриття: кожух із оцинкованої сталі
Технічні характеристики
Артикул87805
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 27.09.2019
Додано: 10.02.2017
Ідентифікатор: 87805

Інші пропозиції товарів і послуг

Теплоізоляція