Піч Булер'ян тип-00

Немає в наявності
Продавець: УкрСтройТорг
Піч Булер'ян тип-00
Піч Булер'ян Тип-00 ефективне, економне і доступне опалювальне обладнання. Піч універсальна і працює на всіх доступних видах твердого палива. Це дрова, вугілля, брикети, солома тощо Частота завантажень палива здійснюється всього 2-3 рази на добу. За рахунок того що паливо в печі не горить а тліє вона дуже економна у використанні, при цьому ККД досить великий.

Характеристики печі Булерьян тип-00
Потужність - 6 кВт
опалювальна площа - 40 кв.м.
вага - 60 кг.
Ширина - 480 мм.
глибина - 690 мм.
висота - 700 мм.
Діаметр димоходу 120 мм.
Товщина сталі - 3 мм.
 
Основна перевага печей Булер'ян - це їх структура. Топка виконана з двох камер і з додатковим повітряним підведенням, за рахунок чого коефіцієнт корисної дії має високий уровень.В першій камері - тліють дрова, а в другій - догорає паливний газ, який виділяється під час згоряння палива.
   Конструкція печі виготовлена ​​з високоміцної котельні сталі, має циліндричну форму, з якої виходять труби. Нижні патрубки всмоктують холодне повітря, а зверху виходить вже прогріте, тепле повітря обігріваючи при цьому все ваше приміщення.
   Прогрівається повітря в приміщенні досить швидко (20 хвилин), що особливо важливо для заміських дач, будинків, гаражів, тих приміщень де тепла температура не підтримується постійно, а обігріти його потрібно швидко.

Завдяки дуже гнучкій шкалі печей від 6 до 40 кВт. ви зможете підібрати піч яка потрібна саме Вам!

Доставка по всій території України!
Телефонуйте, ми з радістю допоможемо вам підібрати товар!
Технічні характеристики
Артикул64634
БрендМаксітерм
Вага60 кг
Вага нетто60 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 24.03.2021
Додано: 07.12.2015
Ідентифікатор: 64634
Aquatherm Kyiv 2024