Радіатор біметалічний "АКВАВІТА" 500/80, 20 бар

Немає в наявності
Продавець: Теплокомфорт
Радіатор біметалічний
Акція! При купівлі біметалічних радіаторів AQUAVITA комплект радіаторних кранів в подарунок. Біметалічний радіатор АКВАВІТА – це новітній опалювальний прилад, зроблений із застосуванням сверхтехнологічних методів лиття під тиском, відповідає європейським і українським стандартам. Радіатор розрахований для застосування в багатоповерхових квартирних, управлінських та індустріальних будівлях, особистих помешканнях, заміських будинках з централізованим або самостійною системою опалення.

Характерною рисою наданих радіаторів вважається довговічність і міцність, до того ж особливу розподіл конвекційних ребер-пластин, при підтримці яких виділяється тепло найбільшою мірою якісно розподіляється в опалювальному приміщенні.

Основні характеристики:

випробовує тиск: 50bar

робочий тиск: 20bar

міжосьова відстань: 500 мм

Біметалічні радіатори ідеально поєднують в собі найкращі переваги алюмінієвих і сталевих радіаторів. Радіатори біметалеві витримують тиск до 40-50 атмосфер, високим ступенем тепловіддачі, довговічністю і сучасним елегантним дизайном.

В радіаторах AQUAVITA застосовують два метали - сталь і алюміній.

Біметалічні радіатори AQUAVITA, були зроблені з метою, витримати всі досконалості алюмінієвих радіаторів і одночасно з цим поліпшити витривалість до корозії і механічного зносу. Зовні біметалічні радіатори власне не різняться від алюмінієвих. Основна відмінність - вживання двох сплавів металів - це алюміній, який чудово проводить тепло, і міцна сталь. Відомо, що власне серцевина кожного радіатора - це труби. У біметалічних радіаторах AQUAVITA вони зроблені із сталі.

Пристрій біметалічного радіатора AQUAVITA:

Сталеві трубки в біметалічним радіаторі здійснюють всю «брудну» роботу: зберігають тиск і пручаються корозії, а алюміній стрімко подає тепло повітрю. Обтиснення під величезним тиском сталевих трубок в ході лиття формує в них попередні напруги, які дають можливість, по-перше, протидіяти распирающему тиску води і, по-друге, відшкодовувати невідповідність температурної деформації сталі та алюмінію і утримувати теплопередачу довготривалою.

Технічні характеристики

Розмір: 500х80х80 мм
Потужність: 150 Вт
Міжосьова відстань: 500 мм
Діаметр підключення: 1"
Матеріал: Сталь - алюміній

Бренд: AQUAVITA
Країна виробник: Україна
Ширина: 80 мм
Технічні характеристики
Артикул63596
Вага13 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 10.10.2020
Додано: 10.08.2015
Ідентифікатор: 63596
Теплоізоляція