Електричні котли Tenko.

Немає в наявності
Продавець: Теплокомфорт
Електричні котли Tenko.
Електричні котли тенко це стаціонарні електроопалювальними приладами, призначення яких - опалення житлових, побутових, виробничих та інших приміщень. Нерідко електричний котел в приватному будинку поєднується з іншим опалювальним устаткуванням.
В основі роботи котлів використовується принцип роботи тен - трубчастих електричних нагрівачів, виконаних з високоякісної жароміцної нержавіючої сталі. Це дозволяє отримати високий ККД пристрою - до 99%. Відміну від безлічі аналогів - котел працює управляеться спецільно розробленої електронікою, наявність продуманої дворівневої системи захисту котла було реалізовано установкою стандартного термостата і продубльовано установкою термо-отсекателя. Дане рішення дозволяє зробити пристрій ще більш безпечним, роблячи використання техніки більш автономним. Разом з тим, простота конструкції і продуманість розміщення кожного вузла і агрегату роблять електричні котли тенко лідерами на ринку в співвідношенні «ціна-якість». Управління тенами в котлах здійснюється за допомогою електромагнітних реле, що дозволяє забезпечити тишу при роботі, високу надійність і довговічність
Котли електричні тенко виробляються в 4-х комплектаціях: «Міні», «Економ», «Стандарт», «Преміум». Електричні Котли серії «Економ» - це пристрої найпростішій комплектації, розраховані для нагріву води і роботи в замкнених або відкритих системах опалення приміщення площею до 150 м. Кв., Або як додатковий пристрій в основній системі опалення. Котли цієї серії незважаючи на просту комплектацію і невисоку ціну оснащені 2-ступінчастою системою захисту, що оберігає від перегріву пристрою, капілярна термостатом, що дозволяє плавно регулювати температуру в межах 30-90 ° С, термометром та світловими індикаторами, для зорового контролю роботи пристрою, а також висновком для підключення циркуляційного насоса. У складі даної серії випускаються котли потужністю від 3-х до 15-ти кВт, які мають 3 ступені нагріву. Електрокотел «Економ» має оптимальні габарити і масу, що робить його зручним при транспортуванні, монтажі та експлуатації. Підключення можливо під електричну мережу 220В або 380В. Котли серії «Економ» - це ідеальний варіант пристрою за співвідношенням якості, функціональних можливостей і вартості. Для роботи потрібне підключення зовнішнього циркуляційного насоса. Можливість підключення кімнатного термостата. Підходить для водяних теплих підлог, опалення квартир, будинків, офісів, гаражів, автомоеек та ін. Виробничих і торгових приміщень. Поставляється в зручній, ударопрочной упаковці, для захисту від пошкоджень при транспортуванні. Котли електричні серії «Стандарт» - це пристрої стандартній комплектації, розраховані для нагріву теплоносіїв та опалення приміщення площею до 300 м. Кв., Характеризуються автономністю в роботі і високим ступенем захисту. Котли цієї серії оснащені 2-ступінчастою системою захисту, що оберігає від перегріву пристрою, датчиком протоку, блокує нагрів за відсутності теплоносія в системі, запобіжним клапаном Icma, що не допускає превищенія тиску в системі понад 3-х атм., Автоматичним відводом повітря Giacomini, циркуляційним 3 хскоростной насосом, капілярна термостатом, що дозволяє плавно регулювати температуру в межах 30-90 ° С, термометром та світловими індикаторами, для зорового контролю роботи пристрою. У складі даної серії випускаються котли потужністю від 3-х до 15-ти кВт, які мають 3 ступені нагріву. Підключення можливо під електричну мережу 220В або 380В. Можливість підключення кімнатного термостата. Електрокотли серії «Стандарт» - це ідеальний варіант пристрою, що дозволяє максимально спростити монтаж та експлуатацію всієї системи опалення. Також, за рахунок грамотних інженерних рішень котли «Стандарт» є максимально доступними в ціні в порівнянні з аналогами інших імпортних і вітчизняних виробників.
Технічні характеристики
Артикул63592
БрендKOSPEL
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 10.10.2020
Додано: 10.08.2015
Ідентифікатор: 63592
Теплоізоляція