Недорога гребінка для теплої підлоги в зборі на 3 контуру ROSSINI. Акція!

Немає в наявності
Продавець: Тепло-Пром
Недорога гребінка для теплої підлоги в зборі на 3 контуру ROSSINI. Акція!
Недорога гребінка для теплої підлоги в зборі ROSSINI. Акция! Гарантія.

Недорога гребінка для теплої підлоги в зборі ROSSINI. Акция!
У комлектацию входить: 2 латунних колектора 1 »з адаптерами для труб 16х2 (на подаючому встановлені витратоміри, на зворотному - термоклапана), насос циркуляційний 25-40 або 25-60, кран з термоголовкою і виносним датчиком температури (налаштування від 25 до 55 градусів), 2 термометра, зворотний клапан, спускніка повітря, зливний кран, кран на зворотну лінію. Даний колектор повністю готовий до експлуатації і може бути встановлений навіть звичайним споживачем. Гарантія -1 рік. Термін служби - 25 років

Вузол теплої підлоги в зборі на:

на 2 виходи — 3350 грн.
на 3 виходи — 3650 грн.
на 4 виходи — 3950 грн.
на 5 виходи — 4250 грн.
на 6 виходи — 4550 грн.
на 7 виходи — 4850 грн.
на 8 виходи — 5150 грн.
на 9 виходів — 5700 грн.
на 10 виходів — 6250 грн.
на 11 виходів — 6600 грн.
на 12 виходів — 7000 грн.

Переваги використання

 - Система дозволяє комбінувати низькотемпературне підлогове і класичне опалення без застосування інших регулюючих та змішувальних компонентів.

- Дозволяє забезпечити простий і швидкий монтаж системи, що складається з 2-12 контурів теплої підлоги, з постійною температурою опалювальної води.
- Можливо універсальне використання для різного типу та діаметру опалювальної труби за допомогою затискного з'єднання типу EUROKONUS.

Робоче опис Система працює на принципі змішаного регулювання і призначена для систем підлогового опалення, які розраховані на постійну температуру води.
Установка температури вхідної води (за проектом) проводиться на термостатичною голівці з виносним датчиком, діапазон настройки температури 20 - 60˚ С.
Ступінь відкриття двоходового термостатичного вентиля регулярно встановлена ​​на температуру, вимірювану виносним датчиком термостатичною головки, який встановлений в нижній частині насосної групи.
При відкритому вентилі гріюча вода надходить у розподільник і змішується з водою, що надходить з обратки контуру теплої підлоги. Датчик, який знімає температуру змішаної води, що надходить в теплу підлогу, постійно управляє термостатом на вході і забезпечує таким чином підмішування води, для досягнення бажаної температури.

Циркуляційний насос змішувальної системи поставляється в залежності від потужності системи (передбачається проектом) і встановлений так, щоб напрямок обертання (див. Стрільця на корпусі насоса) збігалося з напрямком входу опалювальної води в систему. Насос забезпечує циркуляцію опалювальної води в контурах теплої підлоги, незважаючи на ступінь відкриття або закриття термостатичного вентиля на вході в систему. Гідравлічна настройка опалювальних контурів проводиться за допомогою
окремих регулюючих вентилів і витратомірів на корпусі розподільника.

Принцип роботи колектора ROSSINI для теплої підлоги

  Для підтримки низькотемпературного режиму в системі теплої підлоги на подачі в колектор встановлений двоходовий кран з термоголовкою і виносним датчиком (зондом). При зниженні температури теплоносія в контурах т / п термоголовка відкривається більше і підмішує в колектор гарячий теплоносій, при цьому остиглий теплоносій йде по обратке в ко Найбільш оптимальна різниця між температурою подачі і обратки повинна бути 5-10С. Насос забезпечує постійну циркуляцію теплоносія всередині контурів статі, тим самим гарантуючи рівномірний і регулярний прогрів.

  У зв'язку з тим, що довжина контурів теплої підлоги може бути різною, гідравлічний опір в контурах відрізняється, що видно за показниками витратомірів. За більш коротким контуру буде прагнути протікати натбольшее кількість теплоносія. Для досягнення в різних по довжині контурах однакового протоки потрібно зменшувати або збільшувати гідравлічний опір за допомогою витратомірів (з витратоміра треба зняти стопорне кільце - чорне пластикове кільце в підставі і обертати расходомер тримаючи його за чорне пластикове підстава).

  При необхідності відключення одного контуру т / п потрібно використовувати термоклапан.

  Для досягнення найбільш оптимальної тепловіддачі т / п при укладанні труби діаметром 16 мм, крок укладання труби повинен бути 150 мм.

  Максимально рекомендована довжина труби в контурі повинна бути не більше 80 м.
Технічні характеристики
Артикул60124
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 06.11.2022
Додано: 26.03.2015
Ідентифікатор: 60124
Теплоізоляція