Композиція для промивки, "свод-РВН Професіонал", 5 л.

Немає в наявності
Продавець: СВОД
Композиція для промивки,
Представляємо вашій увазі нещадне до накипу (карбонатно-кальцієві відкладенням) і ефективне в дії засіб «свод РВН Професіонал»! По суті це водний концентрат активної речовини, інгібітору корозії, неионогенного ПАР. На його основі готуються 20% -ві миючі розчини.

Миючі розчини на основі кошти «свод РВН Професіонал» застосовуються для видалення карбонатно-кальцієвих відкладень з поверхонь нагріву парових та водогрійних котлів, конденсаторів турбін, трубопроводів теплових мереж, теплообмінників і випарних установок. Максимальна активність по видаленню накипу досягається при температурі отмивочного розчину 20-40 ºС.
Обов'язковою умовою здійснення промивки є забезпечення протока миючого розчину по всіх каналах, ходах і трубам оброблюваного обладнання.

По закінченню чистки обладнання промивається водою. Додаткової пасивації металевих поверхонь не потрібно. Відпрацьовані промивні розчини зливаються в міську хозфекальних каналізацію.

Засоби «свод РВН Професіонал» є повністю біорозкладаним хімічним продуктом, а водні розчини на його основі не порушують режиму роботи очисних споруд.
Вся продукція серії свод® відзначена знаком «Зелена лінія». Це свідчення гарантії високих споживчих якостей та екологічної чистоти. Продукти випускаються без поліфосфати, завдають непоправної шкоди довкіллю і, отже, здоров'ю людини.
Технічні характеристики
Артикул57449
Вага7 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 10.12.2018
Додано: 18.11.2014
Ідентифікатор: 57449
Теплоізоляція