Блок автоматичного керування Альфа-М 21век

Немає в наявності
Продавець: Ліга-плюс
Блок автоматичного керування Альфа-М 21век
Блок автоматичного керування Альфа-М 21век
Блок автоматического управления БАУ-ТП-1 Альфа-М 21век БАУ-ТП-1 (Би)

Производитель ООО НПП Промэлектроника, г. Запорожье.

Оригиналы паспортов Производителя на товар, пломбировка.

Установлена программа "ДКВР - 10/13 п".

Програмируется (см. на сайте НПП Промэлектроника-

Автоматика безпеки призначена для автоматичного керування тепловою установкою, що працює на газоподібному або рідкому паливі.

Комплект орієнтований на парові (продуктивністю до 2,5 т / год) і водогрійні (потужністю до 3,15 МВт) котли, пальники хлібопекарських печей, печей випалу і сушильних камер, пристрої розпалу пальників великих промислових установок. Керуючим блоком комплекту є блок управління Альфа-М XXI.
Блок являє собою мікроконтролер, який може легко адаптуватися для виконання будь-якої задачі в режимі реального часу. Не зраджуючи електричної схеми і конструкції пристрою, змінивши лише керуючу програму, можна отримати новий алгоритм керування технологічним процесом.
Блок, призначений для управління процесами розпалу й регулювання теплопродуктивності газових або рідинних пальників, забезпечує управління об'єктом в повній відповідності з нормативними вимогами в обсягах, необхідних для найбільш ефективної і безпечної експлуатації обладнання. Забезпечуються автоматичний розпал, автоматичне регулювання з підтримкою необхідних співвідношень, в тому числі регулювання співвідношення "газ-повітря" по положенню або по тиску, контроль параметрів
Технічні характеристики
Артикул56106
Оновлення: 23.07.2020
Додано: 22.10.2014
Ідентифікатор: 56106
Aquatherm Kyiv 2024