Мати мінераловатні прошивні з покриттям склотканина М60 товщина 40 мм

Немає в наявності
Продавець: УкрСТК
Мати мінераловатні прошивні з покриттям склотканина М60 товщина 40 мм
Мати прошивні теплоізоляційні з покриттям склотканина виготовляються із високоякісної мінеральної вати на основі базальтових порід згідно ДСТУ Б.В.2.7-167: 2008. Відносяться до групи негорючих матеріалів (НГ). Прошиваються вздовж склоровінгом (1200 текс). Застосовуються для теплоізоляції теплотрас, паропроводів, димоходів великих діаметрів, технологічного обладнання з температурою поверхні до + 650˚С. Є найбільш дешевим рішенням для теплоізоляції високотемпературних поверхонь з безперервним режимом роботи.
Мають ефективні теплоізоляційні властивості, стійкі до масел, розчинників, кислот, лугів, біостійкі, мають низький коефіцієнт стисливості, зручні в монтажі. Обкладка призначена для забезпечення необхідної щільності мату та його експлуатаційної довговічності. При утепленні труб і технологічного обладнання, що знаходяться на відкритому повітрі, прошивні мати необхідно захищати від атмосжерних опадів і механічних пошкоджень кожухом з оцинкованої або нержавіючої сталі. Також в якості захисних покриттів можна використовувати фольгопергамін, фольгоізол, склопластик. У приміщеннях в якості захисного покриття допускається армована фольга.
В результаті правильного вибору теплоізоляції при дотриманні технології монтажу відбувається зниження тепловтрат, забезпечення заданих температурних режимів технологічних процесів, скорочення витрат на регулярний ремонт і оновлення теплоізоляції, повна окупність всіх витрат протягом року.
Коефіцієнт теплопровідності при + 25˚С: 0,045 Вт / м˚С
Щільність: 60 кг / м3
Товщина: 40 мм
Ширина рулону: 1000 мм
Довжина рулону: від 500 мм до 4000 мм з кроком 50 мм.
Тип покриття: склотканина
Технічні характеристики
Артикул53656
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 27.09.2019
Додано: 22.04.2014
Ідентифікатор: 53656
Теплоізоляція