Сонячні вакуумні колектори U-Pipe 47/1500-20U

Немає в наявності
Продавець: УкрСТК
Сонячні вакуумні колектори U-Pipe 47/1500-20U
Сонячні колектори всесезонного використання типу U-Pipe 47/1500-20U призначені для гарячого водопостачання, підтримки системи опалення, підігріву води в басейні. Даний вид колекторів дає можливість збору та передачі сонячного тепла як у вертикальному, так і в горизонтальному положенні. Розроблені для експлуатації в нашій кліматичній зоні з холодними сніжними зимами і великою кількістю похмурих днів. Завдяки новітній конструкції вони ефективно працюють з мінімальними тепловими втратами навіть при низьких температурах (до -50 ˚ С), а також при розсіяному сонячному випромінюванні.

Кількість вакуумних труб: 20
Розміри колектора: 1660*1620*150 мм

У сонячному колекторі U-Pipe внутрішня колба, що поглинає сонячне випромінювання, відокремлена від навколишнього середовища вакуумом, що дозволяє практично повністю усунути втрати тепла в навколишнє середовище за рахунок теплопровідності і конвекції. Втрати на випромінювання в значній мірі усуваються за рахунок застосування селективного покриття.

Сонячний колектор U-Pipe забезпечує збір сонячного випромінювання в будь-яку погоду незалежно від зовнішньої температури повітря (до -50 ˚ С). Коефіцієнт поглинання таких колекторів більше 94%. Ізоляція у вигляді вакууму дозволяє уникнути втрат тепла. При низьких температурах вакуумна трубка як би "замикається" і не відбувається втрат тепла через колектор.

Завдяки циліндричній формі труб сонячні промені падають на поверхню перпендикулярно до осі трубки. Це призводить до отримання більшої енергії з одиниці поверхні, навіть якщо сонце світить під "незручним" кутом під час сходу і заходу. Тобто в будь-який час дня під прямим сонячним випромінюванням постійно знаходиться частина абсорбуючої речовини вакуумної трубки. Це як би плаский колектор, що повертається за сонцем. Вони поглинають і так зване дифузійне світло, коли сонце закрите хмарами. Вакуумна колба виготовлена ​​з високоміцного боросилікатного скла, що витримує удари граду розміром до 25 мм.

Переваги вакуумних сонячних колекторів перед пласкими починають особливо проявлятися при температурі повітря нижче +15˚С. При негативній температурі повітря вакуумним сонячним колекторам альтернативи немає.

До недоліків колекторів U-Pipe відноситься складність заміни пошкоджених трубок і транспортування тільки в зібраному вигляді.
Технічні характеристики
Артикул39587
Вага51 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 27.09.2019
Ідентифікатор: 39587
Aquatherm Kyiv 2024