Котли «Ретра-5М» від 10-32 кВт

Немає в наявності
Продавець: Ретра
Котли «Ретра-5М» від 10-32 кВт
Котли призначені для роботи в системах центрального водяного опалення з примусовою (закрита система опалення під тиском) або природною (відкрита система опалення) циркуляцією теплоносія для тепло- та гарячого водопостачання житлових будинків, дач, виробничих та складських приміщень, торгових об’єктів, будівель соціального та адміністративного призначення.

Опціально котли пристосовані до монтажу вентилятора і блока керування (контролера), який контролює процес горіння та роботу помпи центрального опалення (модель Ретра-5М PLUS). Котли моделі Ретра-5М працюють з механічним регулятором тяги.

Переваги модельного ряду:
Конструкція котла дозволяє спалювати різні види палива (вугілля, дерево, брикети, відходи деревини).
Розташування горизонтальних (конвекторних) камер дає мінімальний ефект конденсації димових газів, що значно продовжує термін експлуатації котла.
Виробником котел пристосований до монтажу як з механічним регулятором тяги, так і системою електронного управління і подачею повітря, який регулює процес спалювання.
Гарантія - 3 роки!

принцип роботи КОТЛА
Вода із системи теплопостачання надходить в котел через патрубок звороту 18, розтікається по всім внутрішнім порожнинам теплообмінника і, через його металеві стінки, відбирає тепло від палива, що горить (контактним і радіаційним способами в топці) і газоподібних продуктів згоряння (конвективним способом в решті частин теплообмінника). Нагріта вода через патрубок подачі 16 надходить в систему теплопостачання.

Управління процесом та подачею первинного та вторинного повітря в камеру згорання проходить в автоматичному режимі:
в котлах моделі «Ретра-5М» за допомогою регулятора тяги
в котлах моделі «Ретра-5М PLUS» за допомогою електронного блока керування (контролера)

Система первинного та вторинного розподілення повітря в котлах моделі «Ретра-5М PLUS» дає можливість працювати котлу після щільного закриття всіх діверок та лючків згідно заданих на контролері параметрів роботи. Роль обслуговуючого персоналу заключається тільки в своєчасному поповненні камери згорання паливом.
Технічні характеристики
Артикул31922
Вага300 кг
Вага нетто300 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 06.06.2019
Ідентифікатор: 31922
Теплоізоляція