Інфрачервона тепла підлога Caleo Чернівці

Немає в наявності
Інфрачервона тепла підлога Caleo Чернівці
Плівкові інфрачервоні підлоги - це система нового покоління, вона створена на основі інноваційних технологій і отримала визнання в багатьох країнах.

Теплі підлоги - це сучасний променистий інфрачервоний нагрівач. Нагрівальна плівка має товщину всього 0,338 мм, з двох сторін вона ламінується спеціальними полімерами, які забезпечують високий рівень електроізоляції і стійкості до пожеж.

У термоплівку вбудовані паралельні смуги c карбонової пастою, з'єднані струмопровідними мідними шинами, по яких подається напруга. У плівках Caleo мідні шини не нагріваються, нагріванню підлягає тільки карбонова смуга. Особливості конструкції плівки дозволяють запобігти розшаруванню і проникненнюя води в умовах підвищеної вологості, забезпечують рівномірний розподіл тепла по поверхні, стабільність температури і опір всіх нагрівальних елементів.

Живлення теплої підлоги забезпечується мережею змінного струму 220 В і управляється електронним терморегулятором. При звичайному рівні теплоізоляції приміщення середньодобове електроспоживання складає 20-40 Вт на годину на 1 м2 плівки. Електромагнітне поле, про яке турбуються "просунуті" споживачі, в нагрівальної плівці Caleo повністю відсутнє, на відміну від будь-яких нагрівачів кабельного типу. Термоплівка Caleo випромінює тепло в діапазоні, який сприятливо впливає на людину і всі живі організми. За своїми властивостями це тепло порівнянно з теплом сонячних променів.

Система може використовуватися в ролі як додаткового, так і основного обігріву приміщень, монтуючись під підлогові покриття або стінові панелі.

Існує два види теплих підлог Caleo:
1. Для сухого монтажу (під ламінат, лінолеум, ковролін тощо).
2. Для мокрого монтажу (в стяжку або плитковий клей).

Згідно з останніми дослідженнями, традиційні системи кабельних і водяних теплих підлог за показниками економічної ефективності, зручності монтажу і надійності значно поступаються нашій системі.

Компанія "Енергія природи" є офіційним дилером інфрачервоних теплих підлог Caleo в Чернівцях. Ми безкоштовно проводимо консультації щодо вибору оптимального варіанта теплої підлоги саме для Вас, а також у разі необхідності допоможемо його встановити. Заходьте до нас на сайт:
Технічні характеристики
Артикул30759
Умови постачання
Доставкадоставка по регіону
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 08.02.2017
Ідентифікатор: 30759
Теплоізоляція