Твердопаливний пелетний котел Міні Біо 10 кВт

Немає в наявності
Продавець: УкрСТК
Твердопаливний пелетний котел Міні Біо 10 кВт
Новий сучасний котел міні біо з мінімальними габаритними розмірами, що працює на деревних пелетах, є оптимальним опалювальним пристроєм для установки в житлових будинках з котельнями дуже маленького розміру. Потужність 10 кВт. Для приміщень площею 50-150 м. кв.

Головною перевагою котла є його мінімальні габарити, а також повна автоматизація обслуговування. Включення котла проводиться натисненням кнопки Start. Протягом декількох хвилин відбувається автоматичний розпал, котел автоматично вибирає параметри роботи і автоматично прагне до утримання постійної температури в приміщеннях. Надійний сталевий теплообмінник виготовлений з надміцної сталі товщиною 4-5 мм, пальник та інші внутрішні компоненти з жароміцної сталі, що витримує температуру до 1150 ˚С, паливний бак - з оцинкованої сталі, що захищає його від корозії.

Пальник Platinum біо спалює пелети діаметром 6-8 мм. Конструкційні елементи пальника виконані з жаротривкої сталі H25N20S2, що витримує температуру 1150 ˚C. Завдяки застосуванню методу регулювання Fuzzy Logic II покоління, а також енергозберігаючих елементів, під час роботи пальник спалює на 30% менше палива. Бак для пелет розташований так, щоб не займати додаткового місця в приміщенні. Бак обладнаний захистом від зворотнього займання.

Переваги:
- Метод регулювання Fuzzy Logic II покоління знижує кількість палива, що спалюється на 30%
- Автоматичний розпал пальника
- Контроль полум'я за допомогою фотоелемента
- Низька теплова інертність
- Низьке споживання електроенергії
- Контроль температури роботи пальника - гарантує безпеку на найвищому рівні
- ККД> 94,5%
- Функція автоочистки пальника.
Технічні характеристики
Артикул30623
Вага200 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 27.09.2019
Ідентифікатор: 30623

Інші пропозиції товарів і послуг

Теплоізоляція