Цегла вогнетривка шамотна

Немає в наявності
Продавець: SAMTEPLOBUD
Цегла вогнетривка шамотна
Шамотна цегла групи ША і ШБ відноситься до групи вогнетривких матеріалів, маючи найвищі показники міцності в цій групі. Широко використовується шамотна цегла в промисловості, що забезпечено його стійкістю не тільки до високих температур, а й до дії кислот і лугів. Саме ці характеристики розширюють сферу застосування шамотної цегли, роблячи його затребуваним в хімічній і металургійній промисловості, доменних печах теплоенергетиці, стеклодувной і фарфорового промишленності.В приватному застосуванні шамотна цегла груп ША і ШБ використовується при кладці печей, камінів, димарів і паливних камер, причому саме в місцях прямого контакту з вогнем.
Використання шамотної цегли дозволяє забезпечити високу температуру без збитку для конструктивних елементів будівлі, а також збереження тепла, що особливо необхідно при пічному опаленні, в лазні або каміні. Ця цегла добре проводить тепло, що дозволяє досить швидко прогріти приміщення.
Шамотна цегла, що поставляється ТОВ "Самтеплобуд" - основний будівельний матеріал для печей різного призначення, а саме - тієї їх частини, яка безпосередньо стикається з вогнем або піддається впливу високих температур. Шамотна цегла витримує як дуже високу температуру (до 1350 ° С, а деякі правила марки до 1600 ° С), так і різкі коливання температури (що обумовлює його застосування, наприклад, при будівництві димоходів).
Такі високі характеристики обумовлені якістю сировини, з якого шамотна цегла виготовляється. Для його виробництва застосовують тільки високоякісні складові: порошок-шамот і мелену вогнетривку глину, які змішуються і обпікаються при високій температурі.
Особливістю шамотного цегли є те, що і розчини (мертели), що застосовуються при спорудженні тієї чи іншої вогнетривкої конструкції, повинні бути теж вогнетривкими, тобто мати в своєму складі вогнетривку глину.
Залежно від вихідної сировини, шамотна цегла може зовні виглядати трохи по-різному: колір його може змінюватися від світло-пісочного до жовтого і навіть світло-коричневого. Незмінним залишається одне: зерниста труктура.
Шамотна цегла марок ША і ШБ виготовляється прямокутний, клиновий на ребро і торець, трапеціодільний, П'ятов, підвісний і різних фасонних форм за заявкою споживача.
Технічні характеристики
Артикул101453
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 26.03.2021
Додано: 26.03.2021
Ідентифікатор: 101453
Aquatherm Kyiv 2024