Італійський дизайнер розробив радіатор як елемент декору

Олена Сердюк 31 серпня 2021 р. о 12:13

Італійський виробник дизайнерських радіаторів Tubes Radiatori запропонував привабливу простоту. Радіатор Step by step за високий ступінь індивідуальності здобув визнання від міжнародного журі RedDot Award 2021 й був відзначений Best of the best.

Модульний обігрівач, розроблений Альберто Меда (Alberto Meda), має значний дизайнерський складник. Модулі складаються з пластин, розташування яких нагадує сторінки книги та створює відчуття руху. А поєднання модулів, особливо різноспрямованих, створює гру світла й тіні.
Кріплення приховані, і їх не видно з боків.

Завдяки різній висоті та можливості комбінування різних модулів, радіатор у великих кімнатах можна використовувати для візуального акценту. Модулі можуть бути спрямовані вліво, вправо або у двох протилежних напрямках. Різні напрямки і висоти дозволяються створити двадцять різних комбінацій.
Обігрівач виступає лише на 7,8 см від стіни, тому підходить для вузьких просторів. Step by step можна використовувати у ванній кімнаті завдяки додатковій комплектації: рушникосушка й гачок.

Виготовлений з алюмінію. Велика площа модулів працює на ефективність нагрівання. Випускається в гідравлічному, електричному та змішаному варіантах.

Останні новини розділу