Старт продажів тристороння регуляторів потужності MEYERTEC DRU3

Ольга Карпенко 12 листопада 2020 р. о 12:15

Компанія ОВЕН оголошує про початок продажу тиристорних регуляторів потужності MEYERTEC DRU3 для керування активним навантаженням.

Тиристорні регулятори потужності MEYERTEC DRU3 призначені для плавного керування потужністю, що передається з мережі в навантаження. Керування виконується за допомогою вхідного аналогового сигналу або в ручному режимі. Крім керування, регулятори потужності забезпечують повний захист навантаження від проблем мережі.

Регулятори потужності застосовуються в АСК ТП в металургії, харчовій, хімічній та деревообробній промисловостях у процесах сушіння, екструзії, термообробки і плавлення. Тиристорні регулятори потужності часто використовуються для керування ТЕНами та інфрачервоними нагрівачами, а також для плавного регулювання в ланцюгах з потужними лампами розжарювання.

Переваги DRU3
- Широка лінійка трифазних регуляторів 25...200 А (напруга 200... 440 В).
- Автоматичне керування навантаженням через аналоговий вихід з можливістю підключення аналогового сигналу до регулятора потужності або ручне керування.
- Лінеаризація залежності вихідної напруги або потужності від вхідного сигналу.
- Точне керування навантаженням (зведена похибка пристрою не більше 1 %).
- Надійний захист від перекосу фаз, провалів напруг і коротких замикань (швидкодіючий запобіжник в кожній фазі регулятора потужності).

Докладніше про MEYERTEC DRU3 читайте на сайті компанії ОВЕН.

Останні новини розділу