Carel Group: Нові призначення у регіоні Східної Європи, Близького Сходу та Африки

Артур Бобров 29 липня 2019 р. о 14:16

В рамках постійного міжнародного розширення Групи і з метою зміцнення наших регіональних структур, Мірко Кауц, керуючий директор CAREL Центральної і Південної Європи, був призначений на посаду регіонального виконавчого директора по регіону Східної Європи, Близького Сходу і Африки (EEMEA), і підпорядковується безпосередньо Франческо Налін, CEO CAREL.

У цій новій регіональній організації керуючі директора CAREL Росія, CAREL Middle East, Альфако Польща, CAREL Україна, CAREL Південна Африка і CAREL Центральна і Південна Європа дочірніх підприємств звітуватимуть перед ним.

«Для мене велика честь бути призначеним на цю престижну посаду в зростаючій групі, такій як CAREL », прокоментував Мірко Кауц. «Наші колеги зі Східної Європи, Близького Сходу і африканський регіон виділяються своїм досвідом і професіоналізмом: це буде привілей працювати з ними і разом знайти найкращу взаємодію для організації команди і консолідації нашої присутності на ринку, передбачаючи вимоги наших клієнтів».

Одночасно на посаду керуючого директора CAREL в Центральній і Південній Європі був призначений Марко Галлуппі, який раніше входив в команду з розвитку бізнесу Менеджер по Туреччині і Західна Азія.

Останні новини розділу