Резюме участі VBW Engineering у виставці ISH 2019

Kovgan Dmytro 5 квітня 2019 р. о 14:39

Messe Frankfurt - це місце, яке кожні два роки приймає більше 2 500 експонентів з індустрії кондиціонування і вентиляції і близько 200 000 відвідувачів. Це найкраще місце для міжнародних зустрічей, тому в 2019 році на виставці ISH у Франкфурті фірма VBW Engineering вирішила представити свою продукцію.
На ефектному, оригінальному стенді було представлено всього три установки, однак кожна з них представляла собою набір найбільш цікавих із пропонованих компанією рішень.
Інтерес відвідувачів викликала басейна установка типу OKEANOS, обладнана тепловим насосом, що значно збільшує коефіцієнт рекуперації тепла і забезпечує додаткове осушення повітря в періоди, коли 100% зовнішнього повітря не забезпечують необхідного рівня вологості приточного повітря. Додатковою перевагою використання теплового насоса в басейній установці є можливість рекуперації тепла з витяжного повітря і передачі його для підігріву води в басейні. У центральному кондиціонері застосовані передові відцентрові вентилятори ZAbluefin, яких характеризує біонічний хвилястий дизайн, висока ефективність, безшумність. При зміненні лопаток вентилятора ZAbluefin була перейнята, зокрема, форма плавника кита і V-образного контуру хвостового плавника, що зменшує ймовірність зриву потоку на передньому і задньому дисках. Це дозволяє застосовувати дані вентилятори в областях з різними діапазонами тиску.
У свою чергу, новий тип промислового осушувача VBW Engineering привернув увагу відвідувачів своїм оригінальним зовнішнім виглядом і за цією технологією. Цей інноваційний проект передбачає використання додаткового рекуператора тепла на лінії регенерації повітря. Завдяки цьому енергоспоживання всього пристрою значно знижується. Адсорбційні осушувачі типу CK, що належать до серії центральних кондиціонерів BO, використовуються у вентиляційних системах, де одним з основних параметрів обробки є підтримка низького рівня вологості.
Але найцікавішим об'єктом стенду був центральний кондиціонер, який представляв собою особливий набір спеціальних рішень нашої компанії таких як:
- акустично ізольований повітрозабірник;
- вугільний фільтр;
- система високоефективної рекуперації тепла (до 93%);
- секція в високотемпературному виконанні (do 100 0C);
- секція в гігієнічному виконанні сертифікована TÜV Rheinland на відповідність нормам DIN 1946-4, PN-EN13053, PN-EN 1886;
- система попереднього охолодження (pre-cooling), яка дозволяє добитися економії витрат до 40% і швидкого повернення інвестицій за рахунок економії енергії (1-2 роки);
- секція у вибухозахищеному виконанні, яке дозволяє застосовувати такі установки в зоні, що знаходиться в небезпеці вибуху газу або вибуху горючих рідин груп IIA і IIB і температурних класах T1, T2, T3 і T4.
Підводячи підсумки участі компанії VBW Engineering в виставці ISH2019 у Франкфурті-на-Майні, можна сміливо заявити, що наші установки успішно конкурують з продукцією світових лідерів в галузі вентиляції та кондиціонування повітря. Так як ми презентуємо обладнання, яке відповідає найвищим вимогам, в тому числі пов'язаних c складною обробкою повітря, безпекою експлуатації та естетичним виконанням — продукт для найвимогливіших.

Останні новини розділу