DEVI представляє новий електронний терморегулятор

Данфосс ТОВ 23 серпня 2018 р. о 09:57

Новий терморегулятор DEVIreg™ Opti від Danfoss для кабельних нагрівальних систем («теплої підлоги», підлогового опалення) належить до середнього цінового сегмента, поєднуючи програмоване керування підлоговим опаленням, простоту користування та елегантний дизайн.
Новий електронний терморегулятор доповнює лінійку кімнатних терморегуляторів DEVI: інтелектуальний терморегулятор DEVIreg™ Smart та багатофункціональний програмований DEVIreg™ Touch. Доступніший за ціною, новий DEVIreg™ Opti з програмованим таймером забезпечує точне та надійне керування Теплою підлогою чи системою підлогового опалення.
Терморегулятор DEVIreg™ Opti, попри технологічність, простий у користуванні: після підключення, достатньо встановити час і день тижня. DEVIreg™ Opti має три попередньо задані налаштування таймера (режими роботи). Використання цих режимів заощаджує час у користуванні теплою підлогою – для прикладу, швидка зміна налаштувань на час відпустки чи, навпаки, сімейного відпочинку вдома. У разі потреби, можна змінити попередньо встановлені налаштування; монтажник, який виконує підключення, може це легко зробити у відповідному меню.
Обираючи DEVIreg™ Opti, ви отримуєте систему, що відповідає вимогам Європейської директиви з екологічного дизайну (EcoDesign). Відповідно до неї, виробники зобов’язуються на етапі розробки обладнання мінімізовувати як споживання енергії, так і негативний вплив на навколишнє середовище. Програмування згідно з власним графіком користування приміщеннями, функція визначення відкритого вікна і низьке енергоспоживання у режимі очікування забезпечують тепловий комфорт із мінімальними фінансовими витратами.
Завдяки лаконічному скандинавському дизайну, терморегулятор чудово пасує будь-якому інтер'єру – єдиним обмеженням щодо місця розташування є волога зона ванної кімнати.

Основні функції та технічні характеристики DEVIreg™ Opti:

Останні новини розділу