Отриманий сертифікат на систему управління якістю на підприємстві ССК ТМ

Збукар Олена Миколаївна 21 лютого 2017 р. о 10:43

Компанія «ССК ТМ» в своїй діяльності завжди керується принципами ефективного управління якістю.
Компанія «ССК ТМ» не тільки впроваджує нові розробки і інноваційні рішення в області систем кондиціонування і вентиляції, а й проводить роботу по впровадженню міжнародних стандартів якості на підприємстві.
На початку лютого «ССК ТМ» отримала сертифікат на систему управління якістю ISO 9001:2015. Даний сертифікат підтверджує, що система управління якістю при проектуванні і виробництві систем вентиляції та кондиціонування, а також систем автоматики, відповідає прийнятим міжнародним стандартам.
Основоположними принципами політики в області якості підприємства «ССК ТМ» є:
- Ризик-орієнтоване мислення при розробці процесів системи управління якістю та виробництві продукції.
- Націленість на споживача. Діяльність підприємства спрямована на найбільш повне задоволення вимог замовника щодо якості виробленої продукції.
- Модернізація підприємства. Удосконалення технічної бази підприємства і технологічних процесів виробництва, спрямованих на підвищення ефективності виробництва, що впливає на якість продукції, що випускається.
- Співпраця з провідними виробниками та постачальниками комплектуючих. Побудова взаємовигідних партнерських відносин з постачальниками забезпечує стабільно високу якість виробленої продукції.
Компанія «ССК ТМ» не зупиняється на досягнутому і дотримується політики безперервного розвитку підприємства, яка забезпечує високу якість виробленого вентиляційного обладнання.

Останні новини розділу