Aqua Therm Kyiv продемонструє новітні розробки в галузі енергозбереження

Прем’єр Експо 7 квітня 2016 р. о 16:37

17-20 травня 2016 року у Києві відбудеться 18-а Міжнародна виставка Aqua Therm Kyiv. Це чітко сегментований захід, який щороку збирає тисячі фахівців у галузі інженерних систем для знайомства із останніми новинками та встановлення ділових контактів на поточний сезон. Aqua Therm Kyiv справедливо вважають найбільшою подією НVAC індустрії не тільки в Україні, а й у Східній Європі.
Особливістю виставки цього року є акцент на енергоощадні технології – рішення у цій галузі будуть представлені в усіх сегментах: від систем опалення та кондиціювання до очистки води. Також на виставці Аква-Терм Київ експоненти представлять індивідуальні енергозберігаючі рішення по інженерних системах для таких ключових галузей як сільське господарство, харчова промисловість, фармацевтика, машинобудування та ін.
У виставці беруть участь 345 компаній із понад 15-и країн світу: Австрія, Білорусь, Велика Британія, Вірменія Іран, Італія, Іспанія, Китай, Латвія, Литва, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Туреччина, Україна, Узбекистан, Чехія.
У цьому році вперше на виставці Aqua Therm буде представлено національні павільйони США і Франції. Також у рамках виставки традиційно буде представлений національний павільйон Німеччини.
Основні розділи виставки представляють найбільш актуальні сегменти ринку:
Інноваційне обладнання і комплексні рішення для кондиціонування, вентиляції та холодопостачання - салон Cool Сlima;
Енергозберігаючі продукти й технології для опалення і гарячого водопостачання, у тому числі з використанням відновлюваних джерел енергії (котли, сонячні колектори, вітряні електрогенератори і т.ін.) - салон Eco Energy;
Новітнє обладнання для басейнів, саун, СПА, аквапарків – салон Basseyn Pool;
Спеціалізований салон «Фільтри і технології очищення води»;
Вперше – спеціалізований салон «Bathroom: Design&Technologies».
Ділова програма виставки AquaTherm Kyiv містить низку значущих заходів, зокрема:
Конференція «Підвищення ефективності теплоенергетики на основі використання теплових насосів» (організатор – Національна Асоціація України з теплових насосів);
Всеукраїнська галузева конференція «Механізми забезпечення водопостачання»;
Міжнародна науково-практична конференція «Енергоефективність і ресурсозбереження у житлово-комунальному господарстві – основний напрямок розвитку галузі»;
Галузева конференція «Кліматизація будівель і споруд комерційного і промислового призначення»;
Семінар «Нові продукти для домашньої водопідготовки»;
Семінар «За і проти зворотного осмосу»;
Підготовчий семінар до підсумкового тестування Академії Водопідготовки WaterNet;
Підсумкове тестування Академії Водопідготовки WaterNet;
Симпозіум «Ефективне опалення і системи охолодження у поєднанні з відновлюваними джерелами енергії».
17 травня 2016 року Українська асоціація підприємств водопровідно-каналізаційного господарства „Укрводоканалекологія“ в рамках 18-ої Міжнародної вистави “Аква-Терм” планує проведення засідання Ради Асоціації, на якому будуть розглядатися питання, які турбують підприємства водопровідно-каналізаційного господарства України та можливі шляхи їх вирішення.
Також у рамках виставки буде проведено засідання робочої групи Асоціації з нормативно-правової роботи, на якому відбудеться представлення актуального плану розробки проектів нормативно-правових актів, а також засідання Технічної ради, основним завданням якої є висвітлення та впровадження енергозберігаючих технології, використання найсучаснішого та найефективнішого обладнання у водопровідно-каналізаційному господарстві.
Крім того, спеціальний сервіс «Дилерська програма» дозволить керівникам та менеджерам дилерських компаній, котрі займаються продажами і встановленням обладнання, провести цільові зустрічі й переговори із потенційними постачальниками та партнерами.
Спеціалісти із регіонів України зможуть відвідати виставку, скориставшись безкоштовним трансфером по програмі Aqua Therm - Шатл: автобуси буде організовано із таких міст як Одеса, Миколаїв, Черкаси, Полтава, Запоріжжя, Хмельницький, Житомир, Чернівці, Кам’янець-Подільський, Івано-Франківськ, Львів.
«Пріоритетом виставки Aqua Therm Kyiv в останні кілька років є тема енергозбереження, яка буде представлена у всіх сегментах обладнання – і у вигляді нових продуктів та технологій, і у якості комплексних рішень. Ще більше посилилась міжнародна складова виставку – у цьому році, крім німецького національного павільйону, буде представлено два нових національних павільйона – США і Франції, де будуть представлені найбільш передові досягнення у галузі енергозбереження по системам кліматизації як промислових об’єктів, так і цивільних. Також ми підготували для відвідувачів нові спеціальні експозиції – наприклад, салон «Ванна кімната: дизайн&технології». Розширена програма Aqua Therm- Шатл для інсталяторів, тепер вона охоплює понад 10 міст, що дозволить збільшити потік цільових відвідувачів з регіонів України», - відзначила Олена Кононенко, комерційний «Прем’єр Експо».

Останні новини розділу