Компанія "Техкомплект К" повернула собі статус ексклюзивного дистриб'ютора

Роман Кульшик 2 лютого 2016 р. о 12:46

Даним листом хочу проінформувати наших Партнерів та Клієнтів про новий етап співпраці Компанії "Техкомплект К" і світового лідера з виробництва вентиляційного обладнання S&P sistemas de ventilation s.l.u. (ТМ Soler & Palau, Іспанія).
Компанія Soler & Palau була заснована в 1951 році, в іспанському місті Ріполь (провінція Жирона), де і в даний час розташовується основний виробничий комплекс, що складається з 2-х заводів і науково-дослідного центру.
На даний момент компанія має кілька десятків патентів на свої винаходи. Науково-дослідний центр Soler & Palau укомплектований найпередовішим обладнанням для моделювання та тестування продукції. У компанії працює понад 3000 чоловік. Загальна виробнича площа всіх заводів становить понад 200000 квадратних метрів. Заводи компанії Soler & Palau розташовані в: Іспанії, Франції, Англії, Норвегії, Мексиці, Бразилії, США, Китаї, Сінгапурі, Філіппінах, Малайзії, Таїланді та Індії. Поставки обладнання здійснюються у більш ніж 100 країн світу.
Компанія "Техкомплект К" започаткувала роботу із вказаним обладнанням на ринку України і на протязі більше 10 років була постійним Партнером Виробника як у статусі Ексклюзивного Дистриб'ютора так і офіційного імпортера і дистриб'ютора.
З 01 лютого 2016 року Компанія "Техкомплект К" повернула собі статус Ексклюзивного Дистриб'ютора, що стало результатом плідної і ефективної співпраці між двома компаніями на протязі останніх років.
Новий етап співпраці дозволить максимально повно задовольнити потреби Клієнтів, як в сфері технічної та інформаційної підтримки, так і розширити асортимент складу і логістику обладнання в Україні.
Особливу увагу буде приділено маркетинговій активності, найближчим часом планується до запуску мотиваційні програми для проектних організацій та монтажних компаній.
Активна співпраця з компаніями-дилерами та проектними організаціями є одним з пріоритетних напрямків нашої роботи.

Останні новини розділу