Фармацевтична компанія "Здоров'я" застосувала енергоефективну систему опалення українського виробництва

Крихтін Микита Олексійович 21 серпня 2015 р. о 14:26

Харківська фабрика "Здоров'я", яка вже більше 100 років випускає лікарські препарати і вхідна в ТОП-5 найбільших фармацевтичних компаній України, застосувала в своїх приміщеннях енергоефективну систему опалення українського виробництва — кліматичні панелі EFFI.

Водяні інфрачервоні стельові кліматичні панелі EFFI працюють за принципом прямого нагріву приміщень, минаючи стадію нагріву всього об'єму повітря. Це дозволяє підтримувати в приміщенні комфортну відчутну температуру, знизивши температуру повітря. Такий принцип роботи дозволяє досягти показників економії на енергоресурсах до 50%.

Раніше в Україні на різних підприємствах застосовувалися кліматичні панелі тільки європейських виробників, сфера застосування яких істотно обмежена їх високою ціною. З появою першого вітчизняного виробника клімат-панелей EFFI, чия продукція істотно дешевше, але не поступається за якістю імпортним аналогам, більша кількість підприємств може почати економити енергоресурси і вносити свій внесок у енергонезалежність країни.

Останні новини розділу