На Харківщині почали виробляти енергоефективне обладнання

Компанія EFFI 16 липня 2015 р. о 14:25

Під Харковом відкрилося виробництво енергоефективного обладнання. Кліматичні панелі EFFI - це універсальна система для створення температурного комфорту в приміщеннях.

Крім високоефективного опалення, стельові клімат-панелі можуть бути використані і для охолодження.

Клімат-панелі можуть працювати протягом усього року, створюючи необхідну для комфорту температуру в приміщенні.

Робота клімат-панелей заснована на принципі поширення тепла сонячними променями. Інфрачервоні промені, які передаються клімат-панелями, обігрівають всі доступні їм об'єкти та поверхні в приміщенні безпосередньо, минаючи стадію нагрівання повітря. Це дозволяє знизити середню температуру в приміщенні, без втрати комфорту, що в свою чергу, призводить до скорочення споживання енергоресурсів на 50% в порівнянні зі звичайними системами опалення.

Важливою перевагою клімат-панелей є можливість роботи з абсолютно будь-яким джерелом тепла: газовим або електричним котлом, твердо-паливною системою або тепловим насосом, з магістральними мережами опалення. Це дозволяє вибрати найбільш оптимальний і вигідний варіант для кожного конкретного приміщення індивідуально.

Кліматичні панелі особливо ефективні у високих приміщеннях. Наприклад, таких як виробничі цехи, складські приміщення, спортивні та концертні майданчики, СТО, торгові та виставкові центри. Завдяки безпеці та екологічності, клімат-панелі також можна застосовувати в приміщеннях з високою категорією пожежної та вибухопожежної небезпеки, вони чудово підходять для лікарень, шкіл та дитячих садків.

Останні новини розділу